Facebook pixel
Nieuw winkelconcept van Floorify: een enorm succes!
De shop-in-shops slaan enorm aan in Belgie, de komende week staan er alweer enkele opleveringen op de planning! We geloven meer dan ooit in een concept waarbij interactie en klantenbeleving centraal staan!

Nieuw winkelconcept van Floorify: een enorm succes!

De shop-in-shops slaan enorm aan in België, de komende week staan er alweer enkele opleveringen op de planning! We geloven meer dan ooit in een concept waarbij interactie en klantenbeleving centraal staan! 

KLANTENBELEVING SCHIET DE LUCHT IN!

We geloven meer dan ooit in een persoonlijke, lokale merkbeleving. Consumenten kunnen aan de hand van interactieve testjes de vele voordelen van een Floorify vloer zelf ontdekken. Daarnaast kunnen ze hun favoriete vloeren zien én voelen op groot oppervlak! En niet te vergeten … worden ze met een brede glimlach verwelkomd door Conny.

Met deze vernieuwende aanpak koppelen we samen met jullie een sterke digitale strategie met fysieke winkelpunten waar persoonlijk advies op maat en beleving van de vloer centraal staan. Ook interesse in onze aanpak? Samen werken we een gepersonaliseerd concept uit, waarbij de klantenbeleving centraal staat!

Contacteer jouw vertegenwoordiger en we komen met plezier even over de vloer.

language