Facebook pixel
Pants, brands en Floorify betontegels: een perfecte combo
"Een snelle eenvoudige oplossing in combinatie met een neutrale, lichtjes industriële tint. Perfect voor dit project. En wie wil tegelijkertijd ook geen vloer die op en top onderhoudsvriendelijk is?"

PANTS, BRANDS & FLOORIFY BETONTEGELS : A PERFECT COMBO

De vele kledingstukken en de dynamiek van de rekken als een skyline langs de muur vroegen om een vloer die de rust en neutraliteit uitstraalde. “In Brooklyn Oostende botsten we echter op een technisch probleem. De ondergrond vertoonde er te veel hoogteverschillen. Een zacht type vloer was dus geen optie.”


Gekozen vloer?

F015 - Oyster

In plaats van alles eruit te gooien en een nieuwe vloer op te bouwen, koos het ontwerpbureau voor de Floorify betonlook. “De rigide vinyltegels konden na het plaatsen van een fijne laag OSB gewoon over de oude vloerbekleding gelegd worden”, aldus Olivier van FIVE AM. Een snelle eenvoudige oplossing in combinatie met een neutrale, lichtjes industriële tint. Perfect voor dit project.

En wie wil tegelijkertijd ook geen vloer die op en top onderhoudsvriendelijk is? Een stofzuiger en dweil eroverheen en de vloer is weer als nieuw. Vlekken, een plasje water of wat modderige voetstappen van haar bezoekers. Een Floorify rigide vinylvloer kan echt alles aan.

Floorify Planks & Tiles: een eenvoudige, trendy all-in oplossing voor elke ruimte. Handig toch?

 

language