Facebook pixel
Project in de kijker: Rebelle Boutique
"Veel mensen denken dat dit echt hout is, als ik dan vertel dat het eigenlijk vinyl is, zijn de klanten vaak verbaasd."

 

PROJECT IN DE KIJKER: REBELLE BOUTIQUE

Greet van Rebelle Boutique in Drongen is een echte fashioniasta, ze heeft reeds 10 jaar een bruisende damesboutique in Drongen. Vorig jaar was het tijd voor een grondige renovatie van haar pand. Door haar opleiding als interieur architect wist ze meteen welke stijl ze uit wilde en werd de winkel een echt pareltje.

Gekozen vloer:

F317 - UNAGI

Voor de renovatie van haar pand was dus Greet ook op zoek naar een nieuwe vloer. Zo kwam ze, door online te zoeken, bij Floorify terecht. Na een bezoek bij Vandevelde, één van de Floorify verdelers, was ze meteen verkocht. Daar kon ze namelijk een groot stalenbord van de Unagi (F317) bekijken en was ze op slag verliefd!

We vroegen aan Greet naar de grootste doorslaggevers bij de keuze voor een Floorify visgraat

  • Al bij de start van het project wist Greet dat ze voor een visgraat wilde gaan, omdat ze vindt dat een visgraat een ruimte al meteen kan aankleden.

  • Doordat er veel vrouwen haar winkel bezoeken, wilde ze een vloer die geen storend geluid gaf als er met hakken over gewandeld zou worden. Floorify? Check!

  • Floorify kan Greet het best omschrijven ‘ne goeie fake die veel echtheid uitstraalt’

Het feit dat ze een goeie keuze maakte, bevestigen heel wat klanten. Veel mensen denken dat dit echt hout is, als ik dan vertel dat het eigenlijk vinyl is, zijn de klanten vaak verbaasd. ‘Ik heb dus al heel wat mensen Floorify aangeraden’. 

Wil je graag de Unagi (F317) in het echt bekijken? Greet liet ons weten dat iedereen welkom is in haar winkel: Rebelle Boutique – Mariakerksesteenweg 92 – Drongen.

Heb je ook een leuk project in de kijker? Stuur dan een mailtje naar hanne@floorify.com

language