Facebook pixel

#FLOORIFANS: SIEG DE DONCKER

In het tv-programma ‘Een frisse start met VT Wonen’ biedt verhuisheld Sieg De Doncker een helpende hand om van mensen hun huis een echte thuis te maken.  En de vloertjes? Die komen van Floorify! Dankzij de samenwerking wist Sieg hoe veelzijdig ze zijn, tegen meer dan een stootje kunnen en de unieke charme van houtlook of betonlook combineren met een ongeëvenaard gebruiksgemak. Dat is het beste van beide werelden. 

Liefde op het eerste gezicht. Bestaat dat ook bij vloeren? Oh ja! Sieg, Maureen en dochtertje Nelle zijn alvast laaiend enthousiast. 

Gekozen vloer?

F023 - Verona


F301 - Uni

F101 - Sabayon

Waarom heb je gekozen voor Floorify? 

Dankzij de samenwerking tijdens 'Een frisse start met VT Wonen' wist ik hoe sterk, mooi en kwalitatief de Floorify vloeren zijn. Ongelukjes zijn oké, hij reinigt makkelijk en is perfect voor jonge gezinnetjes. Dat zijn echte Floorify pluspunten die onze keuze extra hebben bevestigd. 

Zou je Floorify aanraden en waarom? 

Absoluut 100%! Met in het vooruitzicht dat ons dochtertje Nelle later graag zal ravotten en knutselen is het belangrijk om over een gebruiksvriendelijke vloer te beschikken die water- en knoeivast is. De toplaag van de Floorify vloeren is voorzien van een hyperbeschermende film, waar naast water ook geen hardnekkige vlekken zoals stift doorheen kunnen.  Dankzij de geluidswerende vinyl heb je geen orkest van trappelende kindervoetjes. 

Wat is jouw ervaring met Floorify vloeren?

Zeer goed! Allereerst bestelde ik gratis staaltjes om te ontdekken welke kleur het best in mijn interieur past. Daarna ging ik nog langs naar de verdeler Beulen in Hasselt. Zij gaven me nog extra tips en tricks inzake de installatie van Floorify. Éénmaal ik het doorhad ging het zeer vlot. Er zijn geen breekwerken, geen stof en geen gedoe. Snijden, klikken en klaar! Voor visgraat vloeren zou ik iets meer tijd rekenen aangezien het over meer planken gaat.

 Met welke 5 woorden zou je Floorify vloeren omschrijven?

Krasbestendig , geluidswerend, sterk, mooi en renovatievriendelijk.

Ging de installatie vlot? Tips? 

De installatie ging heel vlot. Een tip kan zijn om vooraf heel goed te meten om exact te weten welke hoeveelheid je nodig hebt. Ook is het heel fijn en handig dat je makkelijk en snel vloerstaaltjes kan bestellen die gratis geleverd worden bij je thuis. Zo kan je echt je tijd nemen en kan je kijken wat het beste past in jouw interieur. Een laatste tip: indien je een klein stukje vloer overhebt, kan je dit gebruiken om met je hamer op te kloppen zodanig dat je niet rechtstreeks op de vloer moet kloppen. 


Benieuwd naar het eindresultaat? Stay tuned 😊

Heb je ook een leuk project in de kijker? Stuur dan een mailtje naar marketing@floorify.com

 

language