Facebook pixel

PROJECT IN DE KIJKER

kantoorInterieurkabinet is een fullservicebouwteam voor high-end renovaties, waarbij de kwaliteit, financiën en tijd van particulieren, met een mooie woonwens gerespecteerd wordt.   Ze zijn gevestigd in een prachtig Mechels pand, op de site Loretteklooster.

fitnessVoor Re.Charge was Gudrun Hespel op zoek naar een mooie, stevige en stille vloer. Na een bezoekje aan Martens Hout in Schoten, één van onze verdelers, was ze verkocht. Enter Floorify.

CO-WOrking spaceWelkom bij Ivy Office in Hilversum! Een bijzonder flexwerkplek concept waarbij je jezelf omringt met een prachtig interieur design design & specialty koffie. Zij verlenen de service van een kalme omgeving door gebruik te maken van stilte, natuurlijke tinten en razendsnel internet.

STUDENTENKAMERS"KOTanique" werd volledig gerenoveerd in 2021 en bestaat uit 6 hippe studentenkamers.

Mede-eigenaar Tom – die ook architect is en de renovatie leidde- kreeg al heel wat enthousiaste reacties op de Verona vloer. Tom en Kenneth waren op zoek naar een mooie, stevige, gebruiksvriendelijke vloer.

KLEDINGWINKELGreet van Rebelle Boutique in Drongen is een echte fashioniasta, ze heeft reeds 10 jaar een bruisende damesboutique:

'Veel mensen denken dat dit echt hout is, als ik dan vertel dat het eigenlijk vinyl is, zijn de klanten vaak verbaasd.'

KOFFIEBARRob en Sophie zijn de jonge zaakvoerders van Chocolat. Drie jaar geleden begonnen ze hun avontuur. 

Het nieuwe pand van Chocolat was toe aan een renovatie. Om uitbraakwerken te vermijden waren ze genoodzaakt om een dunne vloer te kiezen, maar die toch bestendig was tegen intensief gebruik. 

language