Facebook pixel

NACHRICHTEN

je kon FLOORIFY niet missen op de


vt wonen & design beurs!


 
 

Je kon Floorify dit najaar niet missen op de VT Wonen & Design beurs in Amsterdam. We stelden onze innovatieve nieuwigheden voor op een stand van maar liefst 84m² pure belevenis! Wij blikken terug op een fantastische beurs. Geweldig om na maanden voorbereiding alles tot leven te zien komen op onze Floorify stand.

Lees verder

FLOORIFY blikt tevreden terug


op batibouw 2022!


Floorify tekende voor de vijfde keer present op Batibouw, met een stand van maar liefst 240m² pal in de middengang van Paleis 6. Met onze indrukwekkende stand gingen we voor 100% merkbeleving. De klanten zijn niet alleen nieuwsgierig maar ook erg enthousiast over wat ze te zien krijgen.

Lees verder

FLOORIFY WINT NEBO'OSCAR


IN BORDEAUX!


Wij hebben de ‘Neboscar award voor ‘Beste Vloerleverancier 2021’ bij Nebopan gewonnen. De Award werd uitgereikt tijdens een nieuwe editie van Nebo’Dating; het event van Nebopan dat plaatsvond op 23 maart in Bordeaux. Op het event vinden er professionele ontmoetingen plaats tussen alle industriële partners en Nebopan leden.

Lees verder

FLOORIFY IS FIERE PARTNER VAN HET


SUNDAEHUIS


Het team van home & lifestyleplatform Sundae ging onlangs van start met hun eerste verbouwtraject. Gedurende 8 maanden renoveren ze een pand in Roeselare en knappen ze dit op tot een aangename thuis voor de toekomstige bewoners. 

Lees verder

BODENTRENDS 2022
Von "Terrazzo" über "Holzoptik" bis hin zu "Betonoptik": Unverwechselbare Bodenbeläge sind das A und O. Sie schaffen eine einzigartige Atmosphäre in Ihrem Zuhause. Floorify Vinylböden sind nicht nur schön, sondern auch sehr pflegeleicht!

Lees verder

MARIE CALLENS NOMINIERT


FÜR DEN WOMED AWARD 2021!


Jedes Jahr verleihen die Organisatoren Unizo und Markant VZW den WOMED - WOMen in Enterprise & Development - Award für das inspirierende Unternehmertum von motivierten Frauen. Und wir haben eine davon!

Lees verder

NEUE INSTALLATIONSVIDEOS
Sie möchten Ihren Floorify-Boden verlegen, haben aber keine Ahnung, wie Sie anfangen sollen? In diesen Installationsvideos konzentrieren wir uns auf drei wichtige Teile: die Vorbereitung, die Installation und einige komplexe Situationen.

Lees verder

FLOORIFY IM TV!
In Interieur-Talent gesucht mit vtwonen ist auf der Suche nach dem besten Interieur-Talent von Belgien und den Niederlanden. Floorify ist stolzer und exklusiver Bodenbelagspartner des Programms.  Haben Sie schon unsere Floorify-Böden entdeckt?

Lees verder

FLOORIFY ERREICHT DIE MARKE VON


20 ERLEBNIS-SHOPS!


Wir glauben immer noch, und mehr denn je, an ein persönliches, lokales Markenerlebnis. Mit unserem einzigartigen Erlebnis-Shop-Konzept bringen wir das Kundenerlebnis auf eine neue Ebene. Wir freuen uns daher sehr, dass die Zahl der Floorify-Erlebnisshops steigt.

Lees verder

EERSTE INSTORE BELEVINGS-


winkel in UTRECHT


In de winkelruimte van NTU Utrecht, loyale Floorify partner sinds jaar en dag, opende de Belgische vloeren fabrikant begin augustus haar eerste Instore belevingswinkel. Een nieuw uniek winkelconcept van maar liefst 150 m² op een van de drukstbezochte woonboulevards van Nederland.

Lees verder

UNIEK FORMAAT VOOR EEN 


MAXIMALE BELEVING


Maak kennis met een nieuwe generatie rigide klikvinyl. Met een afmeting van 2 meter op 24 centimeter brengen we de langste en breedste rigide vinylplank in vloerenland. Breder en langer dan alle standaarden en mét ultieme plankvariatie. De XL planken zijn er in drie vernieuwende kleuren: Teddy Bear, Seychelles en Sabayon. De collectie 2m planken is bij elke Floorify dealer verkrijgbaar.

Lees verder

FLOORIFY INNOVEERT OP


BATIBOUW


Batibouw maakt zich op voor een primeur: Floorify introduceert er voor het eerst de Rigid Vinyl Planks & Tiles-collectie!

De vernieuwende planken en tegels combineren de look en feel van natuurlijk hout of gepolierd beton met een groot installatiegemak en veelgevraagde vloer- eigenschappen als stil, warm en watervast. Omdat elke vloer mooi én makkelijk hoort te zijn.

Lees verder

VLOERADVIES: DE LEGRIcHTING,


DE KLEUR & HET FORMAAT


Met welke gouden regels houd je best rekening als je een vloer kiest?

Deze vraag werd voorgelegd aan de interieurstyliste van Floorify rigide vinyl vloeren. Floorify vindt het belangrijk dat hun klanten goed worden geadviseerd. Ze helpen je zoeken naar de mooiste en meeste praktische vloer voor jouw situatie.

Lees verder

DAAROM KIES JE VOOR VINYL VLOER


 


De Floorify vloeren zijn zowel onderhoudsvriendelijk, impactresistent als geluidsabsorberend. En niet te vergeten, vooral ook mooie vloeren! 

Lees verder

ZELF VINYL VLOER PLAATSEN:


DE VOORDELEN

 

Een vinyl vloer plaatsen is dé oplossing voor heel wat van jouw zorgen. Daar zijn we met Floorify van overtuigd. Onze rigide vinyl vloeren garanderen je zonder twijfel een vlotte ervaring tijdens het plaatsen.

Het handige, beproefde klik-systeem maakt van het plaatsen kinderspel. Vaarwel parketlijm, welkom Floorify. Gewoon leggen, klikken en klaar!

Lees verder

language