Facebook pixel

Tiny House Battle - Aflevering 2

In aflevering 2 zagen we de tiny house-battle tussen team blauw van Arno en interieurarchitecte Elien tegen team oranje met tweelingbroers Andro en Romano. Zij gingen de uitdaging aan om in amper negen dagen tijd een instapklare tiny house te ontwerpen en te bouwen naar de smaak van een koper.

Team blauw pakt voor hun tiny house uit met de strakke look van een Floorify beton en ceppo vloer. Hiervoor kozen Arno en Elien F030 Pebble Beach en F027 Ceppo uit onze collectie Grote Tegels. Het extra grote formaat maakt voegen bijna onzichtbaar, wat zorgt voor een rustig effect in de leefruimte en badkamer. Voor de mezzanine wilden ze een gevoel van warmte creëren. Hiervoor kozen ze F098 Toffee uit onze XL Planken collectie: de subtiele groeven, de geborstelde structuur en de natuurlijke plankvariatie versterken het authentieke karakter van de vloer.

De gehele combinatie resulteert in een relaxte en uitnodigende sfeer. Bovendien is de rigide kern van onze Floorify vloeren bestand tegen water. Een omgevallen drinkbakje of natte pootjes van Yoko, de hond van potentiële kopers Justine en Pepijn, vormen dus geen enkel probleem.

Vloeren:

F030 - Pebble Beach

F027 - Ceppo

F098 - Toffee

language