Inspirations

Noémie Meijers - Un choix judicieux pour les rénovations

Maak kennis met Noémie, een enthousiaste interieurarchitecte die Floorify vloeren omarmde in haar zoektocht naar dé ideale vloer voor haar klanten maar zo’n grote fan was dat ze Floorify ook in haar eigen projecten gebruikt heeft. Noémie koos voor Floorify vanwege de overtuigende voordelen die de vloeren bieden. Voor haar projecten is het van groot belang dat de vloer gemakkelijk te onderhouden is, duurzaam en eenvoudig te leggen is, vooral bij renovatiewerken. De kleuren en patronen van Floorify spraken haar meteen aan.

De Floorify ervaring

In haar eigen kantoren koos Noémie voor Floorify vloeren. De vloer bleek goed bestand tegen zware bureaustoelen en de vele klantenbezoeken die ze ontvangt. De vloer onderhouden is zeer eenvoudig. Daarnaast koos Noémie ook in haar bijkeuken thuis voor Floorify! Hier installeerde Noémie de F027 - Ceppo zelf op de bestaande tegels, terwijl ze het in haar kantoor rechtstreeks op de chape geplaatst heeft. Beide installaties zijn probleemloos verlopen.

Maar daar stopt het niet, de installatie van Floorify in haar gastensuite (slaapkamer + badkamer) staat op het programma. Op die manier wilt Noémie een warme en uitnodigende sfeer creëren voor klanten die haar gastensuite huren.

F027 - Ceppo
F027 - Ceppo
F027 - Ceppo

De Perfecte Keuze: F319 – Anago

Noémie's keuze voor de F319 - Anago was geen toeval. Ze bestelde verschillende stalen om er zeker van te zijn dat de tint perfect bij haar project paste. De Anago bleek de ideale keuze te zijn, met het juiste houteffect en een prachtig visgraatpatroon.

F319 - Anago
F319 - Anago
F319 - Anago
F319 - Anago

Ook voor de slaapkamers koos Noémie F319 - Anago

Door het onderhoudsgemak en de duurzaamheid van de vloer koos Noémie ook in haar gastenkamers voor Floorify. Ze wilt met de vloer een warme en uitnodigende sfeer creëren voor klanten die haar gastensuite huren. En dat is aardig gelukt.

F319 - Anago
F319 - Anago
F319 - Anago

Terrazzo - F024 in de keuken

Voor de keuken was Noémie op zoek naar wat speelsheid. Daardoor waren ze al gauw helemaal verzot op de vinyl vloer Terrazzo - F024.  Deze grote vinyl tegels zijn heel fris qua uitstraling en de leuke pastelkleurtjes zijn ook gemakkelijk te combineren met andere elementen. Deze vloer past zeer mooi in de keuken. Door dezelfde materialen en kleuren terug te laten keren in de verschillende kamers, creëren ze eenheid en rust in hun statige doch speelse pand.

F024 - Terrazzo
F024 - Terrazzo
F024 - Terrazzo

Noémie's aanbeveling

Floorify blijkt een ideale oplossing te zijn voor Noémie zelf en haar klanten die op zoek zijn naar het perfecte evenwicht tussen duurzaamheid, onderhoudsgemak en budget. Vooral bij renovatieprojecten biedt Floorify dé uitkomst. Het is warmer dan tegels en minder kwetsbaar dan massief parket, wat haar klanten enorm aanspreekt.

Wil je graag zelf de unieke kwaliteit van onze vloeren zien en voelen? Bestel tot 3 gratis staaltjes van jouw favoriete Floorify vloeren en ontdek zo welke kleur en stijl perfect in jouw interieur past.

F319 - Anago

Nog extra inspiratie in mailbox?

Ontvang inspirerende mailings over onze vloeren. En blijf op de hoogte van alle acties.