Inspiratie

Elle interieur kiest voor Floorify

De magie van Jellyfish: warmte in tegelvorm

Danielle koos voor één van onze meest geliefde vloerkeuzes, de F028 Jellyfish. De prachtige beige kleur in tegelvorm brengt een gevoel van warmte en verfijning in elke ruimte. Het formaat van de Jellyfish speelt in op de interieurtrend van het moment: naadloze oppervlaktes met een heel natuurlijk effect. De tegels hebben dezelfde uitstraling als beton of natuursteen zonder de nadelen. Zo zijn Floorify tegels vlekkenresistent en is de vloer eenvoudig te installeren zonder uitgebreide voorbereiding.

F028 - Jellyfish
F028 - Jellyfish
F028 - Jellyfish

Floorify voor je kleine viervoeter

Huisdieren hoeven helemaal geen probleem te zijn om te kiezen voor een Floorify vloer! Floorify biedt voor de viervoeters van Danielle zelfs een groot aantal voordelen. De vloeren zijn 100% watervast tot in de kern, dus een omgevallen drinkbakje of natte pootjes zijn gemakkelijk weg te vegen.

Floorify biedt daarnaast een hoge weerstand tegen krassen en rondvliegende haren bezorgen Danielle niet langer kopzorgen. Met het gebruik van een stofzuiger met zachte kop of Swiffer verdwijnen de haren in no time.

F028 - Jellyfish

Renoveren zonder knoeien

Danielle had geen sloopwerken, geen stof en geen gedoe. Floorify planken en tegels klikken namelijk makkelijk in elkaar én kan op de bestaande vloer geplaatst worden. Je legt ze zwevend (op de Floorify Comfort of Perfomance ondervloer) en hoeft ze niet te verlijmen. Je vloer op maat snijden, doe je gewoon met een breekmes. Snijden, klikken en klaar!

F028 - Jellyfish
F028 - Jellyfish
F028 - Jellyfish
F028 - Jellyfish

De vloerkeuze van Danielle

Nog extra inspiratie in mailbox?

Ontvang inspirerende mailings over onze vloeren. En blijf op de hoogte van alle acties.