Inspiratie

Filmmaker Victorien Loriers kiest voor Floorify

Victorien Loriers is een digitale filmmaker en renoveerde helemaal zelf zijn appartement. Hiervoor was hij nog op zoek naar een nieuwe vloer. Geen al te simpele zoektocht, want die vloer moest aan een aantal criteria voldoen. Hij zocht uiteraard een mooie vloerbedekking die op zijn oude tegelvloer gelegd kon worden én die bovendien makkelijk zelf te plaatsen was. Nog op het verlanglijstje van Victorien: geen stof en geen breekwerken. Bovendien moest de vloer ook sterk en waterbestendig zijn. En toen was daar Floorify, de reddende vinylvloerengel (probeer dat woord maar eens te leggen in Scrabble). Alle gekheid op een stokje, uiteindelijk koos Victorien voor de Floorify Ceppo - F027 als vloer in zijn keuken, hal en toilet. In de leef- en eetruimte en werd het de Unagi - F317.

Floorify vinyl vloeren are an apartment’s best friend 

Op aanraden van een vriend ontdekte Victorien het merk Floorify bij een leverancier. Hij was snel overtuigd omdat zijn volledige verlanglijstje ingelost werd. Toen hij de ruime, mooie Floorify collectie zag, was de filmmaker helemaal verkocht. Naast het feit dat de vinyl vloeren mooi en makkelijk zijn, was ook het geluidsabsorberende aspect een grote troef. De combinatie van de ondervloer en vinyl vloer creëert immers een zacht loopoppervlak en een akoestische laag. Op die manier soigneert Victorien niet alleen zijn veeleisende voeten, maar ook zijn olijke onderburen. Floorify: de perfecte oplossing voor een appartement.  

F027 - Ceppo

Ook Victorien zou Floorify aanprijzen bij vrienden en familie 

De Floorify vinyl vloeren van Victorien zijn ondertussen al langer dan 6 maanden geïnstalleerd. Naar eigen zeggen is de digitale creatieveling nog steeds een overtuigde #floorifan. Volgens hem is het een topvloer voor dagelijks gebruik, makkelijk in onderhoud, zacht en comfortabel. Bovendien zijn ze ook extreem aangenaam om met blote voeten op te lopen omdat vinyl vloeren veel minder koud zijn dan tegels of parket. Maar naast het comfort blijven ook de looks hem iedere dag opnieuw overtuigen. De warme uitstraling van zijn volledige appartement is op een positieve manier veranderd door Floorify. 

F317 - Unagi

De Floorify vinyl vloeren als complimentenkanon 

Doorheen het hele appartement van Victorien lagen in eerste instantie onaantrekkelijke, oranje tegels. Hij wou zijn flat een moderne make-over geven zonder al te veel geld uit te geven én zonder de bestaande vloeren te verwijderen om zo stof en afval te beperken. Natuurlijk is the proof of the pudding in the eating en daarom is het extra leuk dat hij altijd fijne reacties krijgt van mensen die langskomen in zijn gerenoveerde appartement.  

F317 - Unagi

Waarom koos Victorien voor de Tegel Ceppo – F027? 

Voor de keuken en de hal was Victorien op zoek naar een praktisch en gemakkelijk te onderhouden vloertje. Het zijn nu eenmaal kamers die snel vuil worden. Een ongelukje in de keuken is rap gebeurd en sommige mensen komen zomaar met hun vuile schoenen binnengewandeld, de snoodaards! De Ceppo -met zijn gespikkeld patroon- is zeer gemakkelijk schoon te maken. Bovendien is het design erg trendy en past het perfect in de stijl van zijn appartement.  

F027 - Ceppo
F027 - Ceppo
F027 - Ceppo
F027 - Ceppo

Waarom koos Victorien voor de Visgraat Unagi – F317? 

De filmmaker heeft ook altijd al van een visgraat vloer gedroomd omdat het volgens hem karakter en charme geeft aan een kamer. Maar om de logische en vaak voorkomende onderhoudsredenen wou hij geen houten vloer leggen. Daarom is Floorify het perfecte alternatief! Het heeft de uitstraling van hout met knoesten, een natuurlijke plankvariatie en levensechte structuren maar dan zonder de nadelen. Winner winner, chicken dinner! 

F317 - Unagi
F317 - Unagi
F317 - Unagi
F317 - Unagi

Dit zijn de gekozen vloeren van Victorien

Nog extra inspiratie in mailbox?

Ontvang inspirerende mailings over onze vloeren. En blijf op de hoogte van alle acties.