Inspiratie

Sofie Vansteelant kiest voor Floorify

Please welcome to the stage: Sofie van Steelant! Deze zwierige ergotherapeute is ook nog eens fotograaf in bijberoep. Check vooral eens haar fantastische foto’s op Instagram via haar account @bysofievansteelant.

Een voortreffelijke vloer zonder voegen

Het oorspronkelijke plan van Sofie en haar partner was om een tegelvloer te plaatsen. Het pad vol tegellijm van deze optie hebben ze uiteindelijk niet meer bewandeld door de haat van Sofie ten aanzien van voegen. Oké, dat is misschien een beetje plastisch en lichtjes overdreven uitgedrukt, maar het naadloze concept van Floorify viel alleszins goed in de smaak. Bovendien ligt er onder de keuken van het koppel een kelder, waardoor ze heel specifiek op zoek waren naar een warme vloer. Da’s een dubbele check!

F023 - Verona

Onderhoudsvriendelijke terrazzo gietvloer

Naar eigen zeggen mocht de vloer wel een tikkeltje speciaal zijn zonder meteen schreeuwerig te worden. Daardoor viel hun oog nagenoeg meteen op de terrazzo vinyl vloer Verona-F023. Door het kliksysteem en de grote tegels met subtiele randafwerking krijg je ook bij de terrazzo vloeren een gietvloer effect. Maar in tegenstelling tot een echte betonnen gietvloer is deze Floorify vinyl vloer wel zeer makkelijk te onderhouden. Alle Floorify vloeren kunnen ook tegen een stevige stoot en zijn waterbestendig, wat geen overbodige luxe is in een keuken.

F023 - Verona

Floorify, de ideale oplossing voor gezinnen

Ook na de plaatsing zijn ze bij Sofie thuis nog altijd zeer te spreken over Floorify. Het gebruiks- en onderhoudsgemak zijn superhandig met loslopende kinderen in huis. Maar niet enkel de praktische en duurzame kant is een succesverhaal. Sofie krijgt keer op keer complimentjes van vrienden en familie over het trendy terrazzo design. En ze leefden nog lang en gelukkig. Einde.

F023 - Verona
F023 - Verona
F023 - Verona

Nog extra inspiratie in mailbox?

Ontvang inspirerende mailings over onze vloeren. En blijf op de hoogte van alle acties.