Inspiratie

Blind Gekocht - de reveal van Balder en Heleen in Merelbeke

Heleen en Balder waren al een hele tijd op zoek naar een nieuwe thuis, maar die zoektocht bleek maar geen succes te worden. Het koppel droomde vooral van een huis met ruime leefruimtes, genoeg slaapkamers (mét de essentiële hobbykamers) en véél licht, dat tegelijk in een mooie buurt gelegen is. En dat was absoluut een must, zeker nu de twee aan gezinsuitbreiding doen. Nee, niet de gemakkelijkste opdracht. Het Blind Gekocht team kwam dus als geroepen. Dit team vond een oud huis en toverde het volledig om in een stijlvol plaatje, dat een moderne en tegelijk authentieke uitstraling heeft. Kijk mee binnen en ontdek welke Floorify vinylvloeren uitgekozen werden!

Gietvloer look in keuken en eethoek  

Van de benedenverdieping maakte interieurarchitecte Dorien een tijdloze leefruimte. Door de houten deuren en plafonds te behouden en dit te combineren met onze vinyltegel Coquille (F029) creëerde Dorien een moderne uitstraling dat tegelijk zeer warm oogt. Een houten vloer zou hier te veel van het goede zijn, dus deze tegel in gietvloer look is dan ook de perfecte oplossing om voor een mooi contrast te zorgen. De vele houten elementen en meubels komen hierdoor nog meer tot hun recht. Een sfeervolle touch voegde Dorien toe door te werken met een mooie groene kleur op de muur en natuurlijke elementen zoals planten toe te voegen.  

F029 - Coquille
F029 - Coquille
F029 - Coquille

Extra lange planken in authentieke houtlook  

In de zithoek koos interieurarchitecte Dorien voor onze XL-plankenvloer Île de Ré (F096), waarmee ze erin slaagde een gezellig hoekje te creëren. Deze vloer met authentieke houtstructuur lijkt net echt hout en is ook zeer mooi in combinatie met de houten plafonds. Dorien koos voor een naturelle kleur die niet té donker oogt, om zo voldoende contrast met het plafond te verkrijgen. De zichtbare knopen en groeven in deze vinylvloer maken van de zithoek een sfeervolle plek. Let zeker ook op de strakke overgang tussen de tegels in de keuken en eetkamer en deze planken. Dankzij ons innovatief kliksysteem worden deze twee vloeren naadloos in elkaar geklikt!  

F096 - Îl de Ré

Betonlook Ceppo in de badkamer 

De badkamer kreeg een strakke uitwerking, waar onze Floorify vloer Ceppo (F027) een mooie eyecatcher vormt. De neutrale witte kleur en de meubels in naturelle eik in deze badkamer worden meteen extra kracht bijgezet door de statement look van deze vloer. In combinatie met het zwarte kraanwerk vormt deze ruimte een hedendaags geheel waar Heleen en Balder lang zullen kunnen van genieten. Onze Floorify vloeren zijn dus ideaal voor in een badkamer, aangezien ze helemaal waterbestendig zijn!  

F027 - Ceppo
F027 - Ceppo

Warme vloeren in de slaapkamers 

Ook in de slaapkamers wilde Dorien een warme uitstraling creëren, dus koos ze in deze ruimtes voor de plankenvloer Cannelé (F058). Door deze vloer in de verschillende slaapkamers te installeren, wordt op de bovenverdieping een mooi samenhangend geheel gevormd. Dorien vond het hier belangrijk om een contrast te vormen met de lichte kleuren die verwerkt zijn, door te kiezen voor een houtlook vloer die niet té licht is van kleur. Onze vinylvloer Cannelé is hier dus een mooie optie! Een pluspunt? De vloeren ogen niet alleen warm, maar voelen ook heerlijk warm aan de voeten!  

F058 - Cannelé
F058 - Cannelé
F058 - Cannelé

Wij wensen Heleen en Balder veel woonplezier in hun nieuwe thuis!  

Nog extra inspiratie in mailbox?

Ontvang inspirerende mailings over onze vloeren. En blijf op de hoogte van alle acties.