Inspiratie

Blind Gekocht - de reveal van Ingrid in Heverlee

De twee dochters van Ingrid schreven hun mama in voor Blind Gekocht, omdat ze wisten hoe Ingrid ervan droomde om te verhuizen naar de regio waar ze jaren gewoond heeft. Die regio is Leuven, dicht bij haar werk, vrienden en andere culturele activiteiten. Dé belangrijkste vereiste was dus een stadswoning in of nabij Leuven, die natuurlijk ook gezellig ingekleed wordt en waar ze zich helemaal thuis kan voelen. Vastgoedmakelaar Kinga en interieurarchitect Christophe wisten wat hun te doen stond. Het resultaat is een klein, maar sfeervol huis in Heverlee, waar onze Floorify vloer Ceppo meteen de toon zet. Kijk mee binnen!

Tijdloos interieur met speelse touch  

Hoewel Ingrid volgens interieurarchitect Christophe een ‘saai moodboard’ voorlegde, deed hij er alles aan om haar smaak en wensen te vertalen in een rustige inrichting, met toch een creatieve touch. De elementen in licht hout en witte meubels in huis bepalen vooral de moderne en frisse uitstraling.  
De groene accenten in deze ruimtes op de benedenverdieping zorgen dan weer voor dat tikkeltje speelsheid en een portie karakter. Christophe weet duidelijk ook dat decoratie en kleurgebruik grote sfeermakers zijn in huis. De verlichting, planten, kleurrijke bloemen op tafel, maar ook kadertjes en kaarsen. Over elk detail werd zorgvuldig nagedacht, met een sfeervol geheel dat veel warmte uitstraalt als resultaat. En dan mogen we de prachtige Floorify vloer natuurlijk niet vergeten!  

F027 - Ceppo
F027 - Ceppo
F027 - Ceppo

Extra karakter dankzij onze Ceppo tegel  

Om de woning wat meer structuur en karakter te geven, koos Christophe voor onze vinyltegel Ceppo (F027). Hij koos dus zeker niet voor de meest voor de hand liggende vloer in deze setting, zoals een houtlook vloer. Zo’n vloer zou perfect passen in deze setting, maar zou volgens Christophe net iets te braaf zijn in deze inrichting. Een effen betonlook vloer zou dan weer iets gewaagder zijn, maar nog steeds zeer sober in combinatie met alle interieurkeuzes. Door te kiezen voor onze Ceppo vinyltegel, zorgde Christophe voor wat extra pit en een mooi contrast in het interieur. De tegel valt meteen op en de textuur in de tegel vormt dus een ‘stoere’ basis voor de Scandinavisch getinte inrichting.

F027 - Ceppo

Om eenheid te creëren in huis, werd deze tegel over de gehele benedenverdieping geplaatst. Van aan de voordeur, tot de achtertuin. Eén mooi geheel dus, met ruimtes die meteen een stuk groter ogen! 

We wensen Ingrid veel woonplezier in haar nieuwe thuis! 

F027 - Ceppo
F027 - Ceppo
F027 - Ceppo

De vloerkeuze van deze aflevering

Nog extra inspiratie in mailbox?

Ontvang inspirerende mailings over onze vloeren. En blijf op de hoogte van alle acties.