Inspiratie

Blind Gekocht – de reveal van Seppe en Niels in Heule

Seppe en Niels hadden één grote wens: in het West-Vlaamse dorp Heule wonen, een deelgemeente van de Stad Kortrijk. Ze droomden al even van een ruime woning met voldoende slaapkamers dat volledig naar hun smaak ingericht is, waar ze op termijn een gezellig gezinsnestje van kunnen maken. Die droom leidde tot hun inschrijving voor Blind Gekocht! Vastgoedmakelaar Kinga slaagde erin een huis te vinden in het geliefde Heule, dat Christophe met veel liefde omtoverde tot een sfeervolle en kleurrijke thuis voor Seppe en Niels. Kijk mee binnen!

Kleurrijke en eclectische leefruimte  

De woonstijl van Seppe en Niels in hun toenmalige woning, is het beste te omschrijven als ‘vintage, met hedendaagse accenten en veel planten’. Die vibe moest Christophe dus zien om te zetten in het nieuwe huis, dat zeer verouderd was en een stevige make-over kon gebruiken. De standaard rijwoning toverde Christophe om tot een eclectisch huis met een theatrale sfeer en vooral zeer veel kleur. De vele kleurcombinaties zijn gewaagd, maar absoluut meer dan geslaagd. Christophe zorgde ervoor dat alle meubels, materialen en details in de leefruimte perfect op elkaar afgestemd werden. Hélemaal de sfeer waar Seppe en Niels naar op zoek waren. 

F058 - Cannelé
F058 - Cannelé
F058 - Cannelé

Warme plankenvloer  

In de leefruimte koos Christophe voor onze vinyl plankenvloer Cannelé (F058). Deze prachtige vloer zorgt ervoor dat de leefruimte een gezellig geheel wordt, dat pure warmte uitstraalt. De mooie houtstructuur in deze planken zorgt voor een stijlvolle basis in de eclectische ruimte en geeft extra pit aan het volledige interieur. Het beste van al is dat deze vloer zeer warm aanvoelt aan de voeten en ook super onderhoudsvriendelijk is! Net echt hout dus, maar dan met de voordelen van een vinylvloer!  

F058 - Cannelé

Speelse terrazzo in kleurrijk geheel  

In de badkamer/ master bedroom werd onze vinyltegel met terrazzolook Piccolo (F532) geplaatst. Deze tegel past perfect bij de speelse sfeer van de ruimte. Ook deze kamer richtte Christophe weer zeer kleurrijk in, met een felle rood/roze kleur als basis. En opnieuw slaagde hij erin een zeer unieke look te creëren, waar onze trending Terrazzotegel de speelse inrichting extra accentueert. Deze tegel werd ook in het toilet en de hal boven doorgetrokken om een mooi geheel te verkrijgen. We zijn fan van hoe het patroon van onze terrazzotegel perfect matcht met dit interieur!  

F532 - Piccolo
F532 - Piccolo
F532 - Piccolo

We wensen Seppe en Niels veel woonplezier in hun nieuwe thuis en we bedanken Christophe graag om onze vloeren zo mooi te verwerken in dit stijlvolle interieur!  

De vloerkeuzes in deze aflevering

Nog extra inspiratie in mailbox?

Ontvang inspirerende mailings over onze vloeren. En blijf op de hoogte van alle acties.