Inspiratie

De Blind Gekocht Reveal van Evelien en Frieda in Mortsel

Evelien en Frieda schakelden de experten van Blind Gekocht in om een nieuwe thuis voor hen te vinden in België. Ze wonen namelijk in Berlijn en vanop afstand bleek het een onmogelijke zoektocht. Kinga en Kelly namen de taak graag op zich. Een geschikt huis vinden is nooit een makkelijke opdracht in Blind Gekocht, maar toen Jani een onverwacht telefoontje kreeg van Evelien en Frieda, werd het extra spannend. Het koppel liet namelijk weten dat er een derde kindje op komst was. Het doel van interieurarchitecte Kelly werd dan ook snel duidelijk: zoveel mogelijk ruimte creëren in de nieuwe woonst van dit - ondertussen grote - gezin.

F096 - Ile de ré
F096 - Ile de ré
F096 - Ile de ré
F096 - Île de Ré
F096 - Île de Ré
F096 - Île de Ré

Van stoffig naar stralend 

De nieuwe woning van Frieda en Evelien had een verouderde, stoffige uitstraling. Tijd voor een grondige renovatie, vond interieurarchitecte Kelly Claessens. De muur tussen keuken en woonkamer werd gesloopt, met een mooie open leefruimte als resultaat. Het gedateerde vast tapijt in de woonkamer en de oude tegels in de voormalige keuken werden vervangen door een frisse Floorify vloer: F096 Ile De Ré. Deze rigide vinyl plankenvloer verbindt de keuken met de woonkamer en creëert op die manier eenheid in de leefruimte. Met een lengte van maar liefst 2 meter zorgen deze XL planken er bovendien voor dat de ruimte groter oogt. Da’s mooi meegenomen.

F096 - Ile de ré

Perfecte basis voor een kleurrijke inrichting  

Kelly’s focus lag op een stoerdere en kleurrijke uitstraling om zo een unieke, persoonlijke inrichting te creëren. Floorify vloer F096 Ile De Ré vormt met zijn neutrale natuurkleur en premium eiklook het perfecte vertrekpunt voor dit type inrichting. De XL planken ogen namelijk rustig en tijdloos, dus combineert deze vloer makkelijk met om het even welke interieurstijl. Dit gaf Kelly tal van mogelijkheden, ook op vlak van kleurgebruik. Ze besloot de muren in de leefruimte dan ook een leuke roze kleur te geven. In de kinderkamers combineerde ze zelfs verschillende verftinten. “We willen ervoor zorgen dat dit gezin zich helemaal thuis voelt in hun nieuwe woning en daarom hebben we extra aandacht besteed aan een vrolijke en gezellige sfeer in de verschillende ruimtes”, weet Kelly.

F035 - Dolly
F096 - Ile de ré
F096 - Ile de ré
F096 - Ile de ré
F096 - Île de Ré

Gekozen vloeren

Nog extra inspiratie in mailbox?

Ontvang inspirerende mailings over onze vloeren. En blijf op de hoogte van alle acties.