Inspiratie

De Blind Gekocht Reveal Van Kaatje en Niels in Aalst

Ruim 100 woningen hadden Kaatje en Niels bezocht, toen ze ten einde raad besloten de hulp van Blind Gekocht experten Bart en Kinga in te schakelen. Bleek dat hun eisenpakket net iets te uitgebreid was voor het vooropgestelde budget, waarop ze uiteindelijk akkoord gingen met een leuke starterswoning. En die vond Kinga in Aalst!

Visgraat als blikvanger

De nieuwe woning van Kaatje en Niels had een vrij koude uitstraling en kon dus wat cachet gebruiken. Daarom koos interieurarchitect Bart Appeltans voor de warme F317 Unagi  visgraatvloer in de leefruimte en inkomhal . Dankzij zijn speelse en karaktervolle uitstraling geeft deze vloer een stuk meer pit aan de ruimte s . Het dynamisch e patroon vormt ook een mooi contrast met de st r akke inbouwkast in de eetkamer . Zo brengt de visgraatvloer dynamiek en textuur in het interieur . Kaatje en Niels zullen ongetwijfeld nog lang genieten van deze tijdloze eyecatcher !  

F317 - Unagi
F317 - Unagi
F317 - Unagi

Dé renovatievloer

Renoveren zonder knoeien. Dat kan met Floorify ! Je installeert de planken, tegels of visgraat op nagenoeg elke ondergrond, ook op een bestaande tegelvloer . En dat is exact wat Bart deed in de nieuwe woonst van Kaatje en Niels . Bye bye koude nineties tegels !    

Floorify visgraatvloeren bestaan uit afzonderlijke plankjes die je snel en makkelijk in elkaar klikt. Je legt ze zwevend (op de Floorify Comfort of Performance ondervloer) en hoeft ze dus niet te verlijmen. Gewoon ondervloer uitrollen, klikken en klaar ! Geen breekwerken, geen stof en geen gedoe. En omdat de vloeren zo dun zijn – slechts 4,5mm – hoeven deuren gewoonlijk zelfs niet ingekort te worden . Dat is mooi meegenomen bij een renovatie van deze omvang .  

Kleuren met karakter

Floorify vloeren hebben authentieke, warme en heel natuurlijke kleuren. Tijdloos mooi, en toch inspelend op de nieuwste interieurtrends. Bart koos met de F317 Unagi visgraatvloer voor een vrij lichte houttint, wat bijdraagt aan een ruimtelijker gevoel in deze compacte starterswoning. Vloeren met een lichtere kleur zorgen er namelijk steeds voor dat de ruimte groter oogt. Daarnaast bekom je met een houtlook vloer altijd een warme en gezellige uitstraling, net wat de woning van Kaatje en Niels nodig had!  

F317 - Unagi

De vloerkeuze van de interieurarchitecten

Nog extra inspiratie in mailbox?

Ontvang inspirerende mailings over onze vloeren. En blijf op de hoogte van alle acties.