Inspiratie

De Grote Huisverbouwing - reveal van Anja in Leusden

Anja uit Leusden had nood aan een nieuwe start in haar leven, toen vijf jaar geleden het noodlot toesloeg en haar geliefde man Ties overleed. In de twintig jaar dat Anja in haar woning in Leusden woont, bleef het interieur van haar huis onveranderd. De woning was dus zeer verouderd en was dringend toe aan een heuse opknapbeurt. Dat was een taak waar het klusteam van De Grote Huisverbouwing met veel plezier aannam. Samen creëerden ze een sfeervol interieur met warme tinten voor Anja en haar hondje Timmy.

Warme materialen en gezellig geheel  

Anja’s grote wens was om een gezellige, warme sfeer te hebben in haar woonkamer en keuken. Een zeer mooie uitdaging voor interieurstyliste Laura dus! Zij ging meteen van start met het uitkiezen van de vloer, wat altijd een goed begin is om een nieuwe inrichting te creëren. Dat Anja fan is van warme tinten in huis, heeft Laura maar al te goed begrepen. Ze koos namelijk voor onze prachtige plankenvloer Latte F034. Deze vloer zorgt voor een gezellige warmte in huis maar is tegelijk niet té donker van kleur, wat van deze pvc-vloer een ideale kleurtint maakt voor Anja’s leefruimte. Laura koos doorheen de hele ruimte voor een oranje/ terracotta kleurenpalet met natuurlijke materialen, wat ook in de meubels en decoratie mooi tot uiting komt. De leefruimte straalt een zeer authentiek gevoel uit, mede dankzij de zichtbare houtstructuur in de Floorify vloer! 

F034 - Latte
F034 - Latte

Lange planken voor een ruimer gevoel  

Om ervoor te zorgen dat Anja's leefruimte een tikkeltje groter oogt, koos het klusteam voor een vloer met lange planken. Dat zorgt ervoor dat deze planken telkens over een grote oppervlakte doorlopen, waardoor een ruim gevoel gecreëerd wordt. De leefruimte lijkt ineens een stuk groter! Doordat de vloer zowel in de woonkamer als keuken geplaatst werd, vormt het interieur ook één mooi geheel. Well done team!  

F034 - Latte

Onderhoudsvriendelijk en huisdierproof   

Natuurlijk is het van groot belang dat ook Anja’s hond Timmy zich helemaal thuis kan voelen in hun gloednieuwe leefruimte. Dankzij de nieuwe Floorify pvc-vloer kan Timmy rondhuppelen op een zalig warme vloer én hoeft Anja zich geen zorgen te maken over het onderhoud, want onze vloeren zijn waterbestendig en zeer gemakkelijk schoon te maken! ‘Niets aan de hond dus’, zoals in de aflevering gezegd wordt 😉. Van een grote win-win gesproken!  

Dankzij onze Performance ondervloer wordt een lage warmteweerstand behaald en is deze dus per-fect in combinatie met de vloerverwarming. Zo zal Anja’s vloerverwarming optimaal renderen én zal ze energiekosten besparen!  

F034 - Latte
F034 - Latte

De keuzes in deze aflevering

Nog extra inspiratie in mailbox?

Ontvang inspirerende mailings over onze vloeren. En blijf op de hoogte van alle acties.