Inspiratie

De Grote Huisverbouwing - reveal van Ed en Liënne in Hoogkarspel

Ed en Liënne zijn al jaren gelukkig getrouwd en wonen samen in hun liefdesnestje in Hoogkarspel. Ondanks dat dit huis echt hun droomwoning is en ze zich er helemaal thuis voelen, kon hun interieur een stevige opknapbeurt gebruiken. Het is alsof de tijd er bleef stilstaan, dus het werd hoogtijd dat daar verandering in kwam. Ed en Liënne besloten het klusteam van De Grote Huisverbouwing hiervoor in te schakelen en deze namen de uitdaging aan om van de verouderde woning een stijlvolle en warme thuis te maken!

Van verouderde houten vloer naar stijlvolle Floorify    

Er werden maar liefst vier ruimtes in het huis van Ed en Liënne onder handen genomen, waaronder de woonkamer, keuken, hal beneden én ook de master bedroom en hal op de bovenverdieping. Van een heuse transformatie gesproken! In de woonkamer en keuken koos het klusteam voor een speelse en gezellige inrichting met een stijlvolle combo tussen lichte tinten en warme materialen. Eén van de eyecatchers in de woonkamer is natuurlijk de gloednieuwe pvc vloer van Floorify, namelijk onze (F019 Cognac). Een mooie upgrade in vergelijking met de verouderde houten vloer die er voorheen lag. De frisse kleuren van de inrichting vormen een mooie balans met de warme houtlook vloer, die trouwens mega onderhoudsvriendelijk is en tegen een stootje kan! Onze pvc vloer vormt echt dé basis van de gezellige sfeer in huis en matcht perfect met alle meubels en materialen die de stylisten uitkozen. Wij zijn fan!  

F019 - Cognac
F019 - Cognac
F019 - Cognac

Warme vloer in de master bedroom    

De grootste wens van Liënne was vooral de make-over van de master bedroom en zij was dan ook in de wolken met het resultaat van haar gloednieuwe slaapkamer! Het verlaagde plafond werd verwijderd, waardoor een meer ruimte ontstond en dankzij het knusse behang werd de kamer een warme en sfeervolle plek. Dezelfde vloer (F019 Cognac) als beneden brengt ook in deze slaapkamer een cosy touch. Een grote meerwaarde van onze pvc vloer in deze slaapkamer? Dat de vloer zalig warm aanvoelt en je er dus met alle plezier blootvoets of kousevoets op kan lopen. Lekker warme voetjes dus voor Ed en Liënne!  

Bijpassende profielen voor een strak geheel   

Om ervoor te zorgen dat de vloer strak werd afgewerkt, kozen de stylisten ervoor om ook bijpassende plinten in hetzelfde kleur (S019) van de vloer te voorzien. Deze zijn een echte must om een stijlvol en netjes geheel te verkrijgen. Het resultaat spreekt voor zich! Op de benedenverdieping werd ook vloerverwarming geplaatst. Onze Floorify vloeren zijn in combinatie met de Performance ondervloer absoluut een goed idee. Deze ondervloer zorgt namelijk voor een lage warmteweerstand, waardoor de vloerverwarming natuurlijk extra rendeert!  

F019 - Cognac
F019 - Cognac
F019 - Cognac

Tv-fragment uit de aflevering

De vloerkeuze van deze aflevering

Nog extra inspiratie in mailbox?

Ontvang inspirerende mailings over onze vloeren. En blijf op de hoogte van alle acties.