Inspiratie

De Grote Huisverbouwing - reveal van Johan en Petra in Emmeloord

Zo’n twintig jaar geleden bouwden Johan en Petra zelf hun droomwoning in de Nederlandse stad Emmeloord. De twee zijn echte levensgenieters en creëerden een interieur die natuurlijk vollédig hun stijl was. Twintig jaar later beseft het koppel maar al te goed dat interieurtrends veranderen doorheen de jaren. Het was dan ook hoogtijd voor een frisse wind in huis en dus kwam het team van De Grote Huisverbouwing als geroepen. De leefruimte, hal en toilet van Johan en Petra kregen een moderne make-over mét een mooie Floorify vloer. Bye verouderd interieur, hello stijlvolle nieuwe thuis!

Moderne look met artistieke twist   

Een grote wens van Petra en Johan? Een mooie leefruimte die meer licht binnenbrengt, waar ze heerlijk kunnen bijpraten en tafelen met vrienden en familie. Het koppel is vooral fan van een modern interieur, maar de persoonlijke touch mocht absoluut niet ontbreken. Die persoonlijke touch uit zich in de kleurrijke accenten en artistieke elementen zoals uniek behangpapier en muurschilderingen. Dat Petra en Johan echte kunstliefhebbers zijn, is dus duidelijk op te merken in het interieur. De stylisten creëerden een gezellig geheel waar Johan en Petra met plezier kunnen thuiskomen.  

F306 - Buri
F306 - Buri
F306 - Buri

Karaktervolle uitstraling dankzij pvc visgraatvloer    

De oude gietvloer maakte plaats voor onze pvc-vloer Buri (F306), een visgraatvloer die een warme toets en extra karakter brengt in het interieur. Deze visgraatvloer zorgt voor een unieke uitstraling, die perfect in het plaatje past. Dankzij de matte afwerking van de vloer wordt een natuurlijke en authentieke look gecreëerd. Het leuke aan deze vloer? Dat deze niet alleen mooi is, maar ook tegen een stootje kan! Onze Floorify vloeren zijn namelijk schok- en vlekbestendig en ook watervast. Johan en Petra kunnen dus kunnen zonder zorgen genieten van hun prachtige nieuwe vloer! Wat wil een mens nog meer?  

F306 - Buri
F306 - Buri
F306 - Buri

De ideale vloer voor deze verbouwing   

Het klusteam van De Grote Huisverbouwing doet er bij elke renovatie alles aan om de deadline van de make-over absoluut te halen. Een vloer die gemakkelijk en vlot geplaatst kan worden, is dus een echte must. Een klik pvc vloer van Floorify is dan ook de ideale vloer voor dit tv-programma! De vloer van Johan en Petra werd in een mum van tijd geplaatst, aangezien de planken gemakkelijk in elkaar geklikt konden worden. Het plaatsen van een plak pvc vraagt daarentegen een stevige portie handigheid om de vloer recht en vlak te plaatsen. De visgraatvloer kon trouwens ook boven op de oude gietvloer geïnstalleerd worden. Een Floorify vloer is dus dé oplossing bij een verbouwing als deze!

F306 - Buri

Tv-fragment uit deze aflevering

De vloerkeuze van deze aflevering

Nog extra inspiratie in mailbox?

Ontvang inspirerende mailings over onze vloeren. En blijf op de hoogte van alle acties.