Inspiratie

Onze Floorify vloer in de tv-keuken van Dagelijkse Kost!

De keukenliefhebbers onder ons kennen ongetwijfeld het Vlaamse culinaire tv-programma ‘Dagelijkse Kost’, waarin dagelijks lekkere en vooral simpele gerechten op tafel getoverd worden. Wij hebben leuk nieuws hierover! De ‘Dagelijkse Kost’ keuken kreeg een volledige make-over, waar nu ook onze Floorify vloer ‘Piccolo F532’ pronkt. Dat deze vinylvloer deel uitmaakt van het vernieuwde decor van Vlaanderens geliefde kookprogramma, is niet zonder reden. Een Floorify vloer is alles wat een keukenvloer moet zijn: praktisch, onderhoudsvriendelijk en natuurlijk ook stijlvol.

Een mooie match met de Piccolo tegelvloer  

Het team van Dagelijkse Kost heeft smaak, zeker ook qua interieurkeuzes. De gloednieuwe keuken kenmerkt zich vooral door de industriële uitstraling, die zeer herkenbaar is dankzij de professionele keukenapparatuur en zwarte elementen. Onze Piccolo (F532) tegelvloer in terrazzolook brengt een speelse touch aan deze keuken. Een mooi contrast dus tussen twee interieurstijlen. Het beste van al? Dat deze vloer dezelfde uitstraling als een terrazzotegel heeft, met het gemak van een vinylvloer.  

F532 - Piccolo
F532 - Piccolo

Vlekkeloze opnames  

Lekkere gerechten klaarmaken in deze vernieuwde keuken zal dus ‘dagelijkse kost’ zijn. Hier en daar eens morsen hoort daar onvermijdelijk ook bij. Na elke intensieve kooksessie begint hoogstwaarschijnlijk de nodige poetssessie. Dat wordt kinderspel met deze nieuwe vinylvloer! Vlekken van etensresten in de vloer verdwijnen in no-time dankzij het onderhoudsvriendelijke karakter van de vloer. De rijst met zoetzure saus laat geen sporen na en de keuken is onmiddellijk klaar voor de vol-au-vent van morgen. Dat maakt van onze Floorify vloer dé geschikte keukenvloer! 

Dat het team van Dagelijkse Kost voor Floorify kiest, is een mooie bevestiging van de kracht van onze vloeren! De Piccolo tegelvloer is dus vanaf nu te bewonderen in de keuken van Dagelijkse Kost. Heb jij ‘m al gespot?  

F532 - Piccolo

Nog extra inspiratie in mailbox?

Ontvang inspirerende mailings over onze vloeren. En blijf op de hoogte van alle acties.