Facebook pixel

DAAROM KIES JE VOOR VINYL VLOER

  • Onderhoudsvriendelijk

  • Impactresistent

  • Geluidsabsorberend

  • En vooral ook mooie vloeren!Zelf de kwaliteit van onze vloeren ontdekken?

BESTEL 3 GRATIS STALEN!


1. Floorify pvc, de sterkste in huis?

Dankzij de hoge densiteit van de Floorify Rigid Core en de kwalitatieve Floorify Comfort ondervloer is je Floorify rigide vinyl vloer bijzonder impactresistent.

In tegenstelling tot bijvoorbeeld parket laten zware, vallende voorwerpen geen sporen na. Ook langdurige indrukking van zware meubels leidt niet tot putjes in het vloer oppervlak. Dit in tegenstelling tot het traditionele click vinyl waar zware belasting leidt tot een blijvende indrukking.

2. Floorify vinyl, zo stil als muis

Je Floorify rigide vinyl vloer absorbeert het geluid. In tegenstelling tot bijvoorbeeld laminaat dat door zijn hoge oppervlaktespanning een trommel effect genereert en het geluid gaat reflecteren. Geen last van vervelend tikgeluid met je Floorify rigide vinyl vloer ! Hoe klinkt dat?

Floorify rigide vinyl vloer neemt bovendien net als echt hout heel snel de omgevingstemperatuur aan. Daardoor voelen ze aangenaam warm aan en nodigen ze uit om met blote voeten te bewandelen. Geen last van koude voeten zoals bij keramische tegels of laminaat, als je 's ochtends uit bed of uit de douche komt !

Het resultaat? Een warme vloer die altijd gezellig aanvoelt en meer dan 20 decibel opvangt. Zo geniet je op elk moment van de stilte, ook als de blokken en raceauto’s in het rond vliegen in de kinderkamer.

3. Floorify vinyl, de vlekkenkampioen?

De innovatieve Floorify anti-vlek technologie zorgt ervoor dat vlekken niet in het oppervlak kunnen doordringen. De meeste vlekken veeg je gewoon weg met een droge doek. Lastige vlekken kan je eenvoudig verwijderen met wat aceton. Zonder dat er een spoor van achter blijft!

3. Floorify vinyl, watervast?

Floorify rigide vinyl vloeren zijn 100% vervaardigd uit hoogwaardige kunststof. Tot in zijn diepste kern. In tegenstelling tot producten op basis van houtvezels (parket, laminaat) kan Floorify dus niet opzwellen als het in aanraking komt met water. Geen enkel risico op opstaande randjes en vroegtijdige slijtage. Aarzel dus zeker niet om een Floorify te plaatsen in jouw badkamer of keuken.

language