De mooiste vinyl vloeren

De natuurlijke uitstraling van hout, dat is wat je Floorify vloer zo uniek maakt. Authentieke kleuren, de zachte glans van een geoliede vloer, een subtiele randafwerking, natuurlijke plankvariatie en een natuurgetrouwe, geborstelde structuur die altijd warm aanvoelt. Elke plank is tot in de perfectie afgewerkt. Want ware schoonheid schuilt in de details.

1. Natuurlijke schoonheid

Kleuren met karakter

Kies je planken, visgraat of liever tegels, de kleuren van je Floorify vloer zijn authenthiek, warm en heel natuurlijk. Tijdloos mooi, en toch inspelend op de nieuwste interieurtrends. Hippe designlover of knusse cocooner? Bij Floorify kies je sowieso een vloer die bij je interieur past en je karakter weerspiegelt.

Ultieme Plankvariatie

Onze grootste inspiratie? De natuur. Daar vind je zelden herhaling of vaste patronen. Er zit altijd speelsheid en afwisseling in. Daarom hebben Floorify vloeren veel verschillende planken. En dat ziet er heel natuurlijk uit. 

Je voelt wat je ziet

Onze klikvloeren hebben geen glans nodig om te stralen. Meer nog, de matte afwerking die zorgt voor een natuurlijke look. Je ziet de nerven en de knopen in de milde ochtendzon. En je voelt ze op je blote voetjes. Een heel authentieke look-and-feel, dat is de ultieme Floorify beleving.

Into the groove

Subtiele groeven accentueren het formaat van de planken en dragen zo bij tot de authentieke houtlook van je Floorify vloer. En over het onderhoud hoef je je geen zorgen te maken. De groeven zijn makkelijk schoon te maken. Ook na het morsen van je glas wijn.

3. Strak afgewerkt

Passen Plinten en Profielen

De perfecte match voor je vloer? Plinten en profielen in dezelfde kleur en uitvoering. Gedaan dus met plinten verven! Floorify heeft voor elke vloer de passende afwerking, in dezelfde kleur en even slijt- en watervast. Hebben we al gezegd dat details écht het verschil maken?

Naadloze combinatie

Wil je in één ruimte meerdere vloeren combineren en dat helemaal naadloos? Dat kan! Floorify planken en tegels kunnen in de lengte profielloos in elkaar geklikt worden. Het resultaat: een modern én strak vloeroppervlak dat rust creëert en je een zalig gevoel van ruimte geeft.

20x20m zonder profielen

Bij de meeste klikvloeren moet je op regelmatige afstand overgangsprofielen plaatsen, zeker bij de overgang tussen verschillende kamers. Bij Floorify hoeft dit niet. Onze vloeren zijn extreem stabiel en vormvast. Hierdoor kun je tot 20x20m profielloos plaatsen.

Nog extra inspiratie in mailbox?

Ontvang inspirerende mailings over onze vloeren. En blijf op de hoogte van alle acties.