Facebook pixel

#FLOORIFANS

 

@siegdedoncker

Liefde op het eerste gezicht? Bestaat dat ook bij vloeren? Oh ja! Sieg, Maureen en dochtertje Nelle zijn laaiend enthousiast. Dankzij de samenwerking wist Sieg hoe veelzijdig de vloeren zijn, tegen meer dan een stootje kunnen en de unieke charme van houtlook of betonlook combineren met een ongeëvenaard gebruiksgemak. Dat is het beste van vele werelden.  

 

@julievandensteen

Raad eens wie er de Floorify vreugde naar een hoger niveau heeft getild? Niemand minder dan Julie Van Der Steen! Met een oog voor klasse en een neus voor kwaliteit heeft Julie gekozen voor een prachtige Floorify vloer. Julie heeft duidelijk de vloerwijsheden van Floorify omarmd, en wij juichen mee met haar nieuwe vloeravontuur!   

 

@marliesverschraegen

Marlies en haar man Joshua wonen in een prachtige rijwoning in het Antwerpse Deurne. Dat Marlies een passie en goed oog heeft voor interieurstyling zie je direct als je hun huis binnenstapt. Tijdloos mooi en toch inspelend op de nieuwste interieurtrends. Enter Floorify! 

 

@victorienloriers

Victorien Loriers is digitale filmmaker en renoveerde volledig zelf zijn appartement. Hiervoor was hij nog op zoek naar een nieuwe vloer. Geen makkelijke zoektocht, want hij moest aan een aantal criteria voldoen. 

 

@jessdegeest

Jess woont samen met haar man en twee zoontjes in Middenbeemster. Jess is interieur styliste en is gepassioneerd door interieur. Haar eigen huis is ondergedompeld in de minimalistische ‘wabisabi’ stijl en straalt rust uit. Hun Japandi huis is ingetogen en o zo gezellig! 

 

@interiorbysofievansteelant

We wilden eerst tegels maar ik ben geen fan van voegen. Daarnaast is onze keuken onderkelderd dus zochten we iets wat warmer zou aanvoelen aan onze voeten.

 

@liesjeribbens

Aangezien we al heel lang droomden van visgraatparket, maar deze toch wel heel prijzig is, waren we vrij snel overtuigd om voor Floorify te gaan. 

 

@wenn69

Wij raakten overtuigd door de mooie kleur Coquille (F029) en tegelijk de kwaliteit van de vloer. Onze vloer moet zeker tegen een stootje kunnen.

language