Floorify Vinyl Visgraat plaatsen

Hieronder vind je een beknopte stap-voor-stap installatiehandleiding samen met een handige video die je door het hele proces leidt. Van het kiezen van de juiste ondergrond tot het afwerken van de laatste plint – we hebben aan alles gedacht.

Stap voor stap door de leginstructies

 • 1

  Voorbereiding van je visgraat vloer

  Voorbereiding van de ondergrond: deze moet propervlakblijvend droog en stabiel zijn. Afhankelijk van het type ondergrond dien je rekening te houden met een aantal aandachtspunten

  Wat met oneffenheden in de ondergrond?

  • Vlakheidstolerantie ondergrond: glooiing maximaal 3 mm over 2 loopmeter.

  • Plaatsing op keramische vloer: voegen maximaal 5 mm breed en/of 4 mm diep.

  Laat de vloer voor plaatsing gedurende minimum 12h voldoende horizontaal acclimatiseren op kamertemperatuur voor een beter leggemak.

  Denk goed na over hoe je de vloer precies wil leggen, meet de ruimte goed op en maak eventueel gebruik van een legplan.

  Lees zeker en vast de plaatsingsinstructies goed door en houd je aan de vooropgestelde adviezen. 

  Vloerverwarming? Klik hier voor meer informatie.

Floorify onderhouden

Conny

Een snelle poetsbeurt om vuil, vet of voetstappen te verwijderen? Conny is je beste vriendin. Als poetsen plezant zou zijn, dan was deze PH-neutrale cleaner de leukste van de klas.

Conny Turbo

Last van hardnekkige vlekken op je vloer? Dan biedt Conny Turbo je de ideale oplossing: een krachtige reiniger die vuil geen kans geeft.

Conny Care

Een verjongingskuur voor je Floorify. Oppervlakkige krasjes of strepen en natuurlijke sporen van veroudering worden meteen minder zichtbaar. Dankzij het matte beschermlaagje verlengt Conny Care ook de levensduur van je vloer.