Facebook pixel


HET SUNDAE VLOERENPARADIJS: 
VISGRAAT - TERRAZZO & PLANKEN

Het team van home & lifestyleplatform Sundae ging enkele maanden geleden van start met hun verbouwtraject. Het oude maar karaktervolle pand in Roeselare werd volledig getransformeerd tot een prachtig afgewerkt eigentijds huis. Een echt pareltje, met overal in het huis alleen maar Floorify vloertjes.    

Bekijk de beelden! Metamorfose van karaktervol pand tot een prachtig eigentijds huis. De perfecte combinatie van een authentieke visgraat vloer met een speelse terrazzo spikkelvloer.

Gekozen vloer?

 Anago F319  Apple Crumble F055  Verona F023

 Hoe kwamen jullie bij Floorify terecht? 

Vloeren kiezen is een belangrijk onderdeel bij de inrichting van een woning. Ze bepalen de hele sfeer in een ruimte!  Op de website van Floorify bestelden we reeds enkele stalen van vloeren die ons passend leken voor in het huis. Zo stelden we meteen zelf vast hoe mooi de vloeren echt zijn én hoe goed de kwaliteit is! Je kan op de website  snel en makkelijk 3 gratis stalen bestellen om te zien welke kleur bij jouw interieur past. Super handig! 

We gingen ook langs bij één van de Floorify verdelers in hun belevingswinkel. Zo konden we grotere vloeroppervlaktes en stalenborden bekijken, de decoren en kleuren vergelijken en ook combinaties van verschillende vloeren samen zien.  We twijfelden nog over welke visgraatvloer we zouden plaatsen in de leefruimte, maar na ons bezoek aan de verdeler werden al onze vloerkeuzes finaal.  

Wat gaf de doorslag om voor Floorify vloeren te kiezen? 

Met de vloeren in het Sundae huis willen we vooral aan warme touch geven aan het pand en de ziel van het oude karaktervolle huis er terug in laten weerspiegelen. Maar natuurlijk is het ook van belang dat we praktische keuzes maken qua materialen. De rigide vinyl vloeren van Floorify zijn ideaal, ze hebben een warme uitstraling maar zijn ook heel erg onderhoudsvriendelijk, watervast en sterk. Hun uitgebreide collectie is mooi maar ook erg praktisch te plaatsen met handig kliksysteem en zwevende plaatsing. 

Welke vloeren hebben jullie gekozen voor het Sundae huis? 

Voor de keuken en bijkeuken waren we op zoek naar wat speelsheid. We zijn helemaal verzot op de rigide vinyl vloer met Terrazzo look Verona – F023.  Deze Terrazzo tegels zijn heel fris en de leuke pastel kleurtjes zijn ook gemakkelijk te combineren met andere kleuren. Deze vloer past zeer mooi in de keuken en de bijkeuken, maar ook in de dressing en badkamer hebben we gekozen voor Verona. Door dezelfde materialen en kleuren terug te laten keren in de verschillende kamers, creëren we eenheid en rust in het huis!

We vielen meteen als een blok voor de rigide vinyl visgraatvloer Anago – F319. Deze look past perfect in de zithoek en eetplaats en zorgt voor warmte en gezelligheid. 

Visgraat vloeren zijn erg populair, maar vaak ook erg duur. Met de Anago -of de andere varianten die er zijn- krijg je een zeer mooi alternatief in vinyl mét voelbare houtstructuur. Ook erg gemakkelijk in plaatsing én terug vlek- en waterbestendig. Met deze look creëer je instant gezelligheid!

Voor de slaapkamers en slaaphal op de eerste verdieping kozen we opnieuw voor vinyl planken met een houtstructuur, in de kleur Apple Crumble F055, met bijpassende plintjes. Opnieuw een heel erg warme kleur die van de bovenverdieping een gezellige cocon maakt.

Meer weten? Sundae - woonverhalen met een warme touch

 

 

language