Facebook pixel


INSPIRATIE VOOR ELKE KAMER!Op zoek naar een vloer voor je badkamer of  keuken? Of misschien wel voor je handelszaak? Het kan allemaal dankzij de unieke eigenschappen van een Floorify vinyl vloer.

Laat je inspireren door onze eigen interieurbeelden en neem een kijkje bij enkele realisaties: #floorifans 


Kies je ruimte:

PROJECT IN DE KIJKER

kantoor

Interieurkabinet is een fullservicebouwteam voor high-end renovaties, waarbij de kwaliteit, financiën en tijd van particulieren, met een mooie woonwens gerespecteerd wordt. Ze zijn gevestigd in een prachtig Mechels pand, op de site Loretteklooster.

Fitness

Voor Re.Charge was Gudrun Hespel op zoek naar een mooie, stevige en stille vloer. Na een bezoekje aan Martens Hout in Schoten, één van onze verdelers, was ze verkocht. Enter Floorify.

CO-working space

Welkom bij Ivy Office in Hilversum! Een bijzonder flexwerkplek concept waarbij je jezelf omringt met een prachtig interieur design design & specialty koffie. Zij verlenen de service van een kalme omgeving door gebruik te maken van stilte, natuurlijke tinten en razendsnel internet.

#FLOORIFANS

 

@marliesverschraegen

Marlies en haar man Joshua wonen in een prachtige rijwoning in het Antwerpse Deurne. Dat Marlies een passie en goed oog heeft voor interieurstyling zie je direct als je hun huis binnenstapt. Tijdloos mooi en toch inspelend op de nieuwste interieurtrends. Enter Floorify! 

 

@jessdegeest

Jess woont samen met haar man en twee zoontjes in Middenbeemster. Jess is interieur styliste en is gepassioneerd door interieur. Haar eigen huis is ondergedompeld in de minimalistische ‘wabisabi’ stijl en straalt rust uit. Hun Japandi huis is ingetogen en o zo gezellig! 

 

@victorienloriers

Victorien Loriers is digitale filmmaker en renoveerde volledig zelf zijn appartement. Hiervoor was hij nog op zoek naar een nieuwe vloer. Geen makkelijke zoektocht, want hij moest aan een aantal criteria voldoen. 

NIEUWS

FLOORIFY IS FIERE PARTNER VAN HET


SUNDAE HUIS


Het team van home & lifestyleplatform Sundae ging onlangs van start met hun eerste verbouwtraject. Gedurende 8 maanden renoveren ze een pand in Roeselare en knappen ze dit op tot een aangename thuis voor de toekomstige bewoners. 

FLOORIFY WINT NEBO'OSCAR


IN BORDEAUX!


Wij hebben de ‘Neboscar award voor ‘Beste Vloerleverancier 2021’ bij Nebopan gewonnen. De Award werd uitgereikt tijdens een nieuwe editie van Nebo’Dating; het event van Nebopan dat plaatsvond op 23 maart in Bordeaux. Op het event vinden er professionele ontmoetingen plaats tussen alle industriële partners en Nebopan leden.

Floorify bereikt de kaap van 20


belevingswinkels!


Wij geloven nog steeds en meer dan ooit in een persoonlijke, lokale merkbeleving. Met ons uniek belevingswinkel concept brengen we klantenbeleving op een nieuw niveau. Wij zijn dan ook heel blij dat het aantal Floorify belevingswinkels de hoogte in schiet.

INTERIEUR TALENT GEZOCHTFloorify is de trotse en exclusieve vloerenpartner van het programma interieur talent gezocht met vtwonen.  

8 stylisten zijn in de running om zich te kronen tot hét stylingtalent van België en Nederland. Bestaande interieurs en ‘tiny styling houses’ worden omgetoverd tot echte pareltjes en daarbij konden de Floorify rigide vinyl vloeren natuurlijk niet ontbreken. 

Modern basic of landelijk warm? Floorify past écht overal en zorgt voor die extra touch in elke kamer en interieur. 
Elke zaterdag om 18u30 op VTM en zondag om 17u30 op SBS6.EEN FRISSE START MET VT WONEN

Iedereen maakt het ongetwijfeld wel een keer mee in zijn leven: verhuizen. Spannend, dat wel, maar vaak een lastig karwei dat onderschat wordt. In het tv-programma ‘Een frisse start met VT Wonen’ biedt verhuisheld Sieg De Doncker samen met stylistes Ozanne en Guillemine Mertens een helpende hand om van je huis een thuis te maken. En de vloertjes? Die komen van Floorify!

Het feelgood programma boordevol wooninspiratie helpt elke week een koppel met verhuizen. Terwijl presentator Sieg De Doncker het zware werk voor zich neemt, toveren Ozanne en Guillemine elke kamer om tot een gezellige woonruimte. En daarbij kon Floorify niet ontbreken. De zusjes Mertens kozen enkele pareltjes uit onze vloerencollectie die elk interieur weten op te vrolijken. Van back to basic tot industrieel of landelijk? Onze vloeren passen écht overal.

Interieurfanaat of niet? De zusjes Mertens maken iedereen warm voor de nieuwste trends met leuke DIY ideetjes en praktische stylingtips. Daarbij geven onze Floorify rigide vinylvloeren net dié extra touch aan ieder interieur en elke kamer. Klinkt fantastisch, niet?

language