Facebook pixel

LAAT JE INSPIREREN DOOR FLOORIFY
Dit is dé plek waar je inspiratie kunt opdoen voor je volgende interieurproject. Bij Floorify vind je talloze ideeën en mogelijkheden om je interieur naar een hoger niveau te tillen. Onze collecties zijn geïnspireerd op de laatste trends en ontworpen om aan de hoogste kwaliteitseisen te voldoen. Of je nu een moderne, industriële of juist een klassieke look wilt creëren, met Floorify vind je gegarandeerd wat je zoekt. Dus laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment en ontdek hoe jij jouw interieur een unieke en persoonlijke touch kunt geven.

Ben je nog op zoek naar inspiratie? Floorify is de trotse partner van Blind Gekocht. Ontdek de mooiste vloeren tijdens het nieuwe seizoen vanaf 6 april 2023 op Play 4

INSPIRATIE VOOR ELKE KAMER!


Op zoek naar een vloer voor je badkamer,  keuken of  handelszaak?

Het kan allemaal dankzij de unieke eigenschappen van een Floorify vinyl vloer.

Laat je inspireren door onze eigen interieurbeelden en neem een kijkje bij enkele realisaties:  #floorifans 

Kies je kamer:

 BADKAMERVLOER

KEUKENVLOER

WOONKAMERVLOER

SLAAPKAMERVLOER


 EETKAMERVLOER

KINDERKAMERVLOER

BUREAUVLOER

PROJECTVLOER


SIEG DE DONCKER

KIEST VOOR FLOORIFY


Liefde op het eerste gezicht? Bestaat dat ook bij vloeren? Oh ja! Sieg, Maureen en dochtertje Nelle zijn laaiend enthousiast over hun Floorify vloeren. Dankzij de samenwerking wist Sieg hoe veelzijdig de vloeren zijn, tegen meer dan een stootje kunnen en de unieke charme van houtlook of betonlook combineren met een ongeëvenaard gebruiksgemak. Dat is het beste van beide werelden.    

binnenkijken

PROJECT IN DE KIJKER

Authentiek rijhuis - Sundae

Het oude maar karaktervolle pand in Roeselare werd volledig getransformeerd tot een prachtig afgewerkt eigentijds huis. Een ware metamorfose van karaktervol pand tot een prachtig eigentijds huis. De perfecte combinatie van een authentieke visgraat vloer met een speelse terrazzo spikkelvloer.

kantoor

Interieurkabinet is een fullservicebouwteam voor high-end renovaties, waarbij de kwaliteit, financiën en tijd van particulieren, met een mooie woonwens gerespecteerd wordt. Ze zijn gevestigd in een prachtig Mechels pand, op de site Loretteklooster.

Fitness

Voor Re.Charge was Gudrun Hespel op zoek naar een mooie, stevige en stille vloer. Na een bezoekje aan Martens Hout in Schoten, één van onze verdelers, was ze verkocht. Enter Floorify.


#FLOORIFANS

 

@siegdedoncker

Liefde op het eerste gezicht? Bestaat dat ook bij vloeren? Oh ja! Sieg, Maureen en dochtertje Nelle zijn laaiend enthousiast. Dankzij de samenwerking wist Sieg hoe veelzijdig de vloeren zijn, tegen meer dan een stootje kunnen en de unieke charme van houtlook of betonlook combineren met een ongeëvenaard gebruiksgemak. Dat is het beste van vele werelden.  

 

@jessdegeest

Jess woont samen met haar man en twee zoontjes in Middenbeemster. Jess is interieur styliste en is gepassioneerd door interieur. Haar eigen huis is ondergedompeld in de minimalistische ‘wabisabi’ stijl en straalt rust uit. Hun Japandi huis is ingetogen en o zo gezellig! 

 

@victorienloriers

Victorien Loriers is digitale filmmaker en renoveerde volledig zelf zijn appartement. Hiervoor was hij nog op zoek naar een nieuwe vloer. Geen makkelijke zoektocht, want hij moest aan een aantal criteria voldoen. NIEUWS

FLOORIFY IS FIERE PARTNER VAN HET


SUNDAE HUIS


Het team van home & lifestyleplatform Sundae ging onlangs van start met hun eerste verbouwtraject. Gedurende 8 maanden renoveren ze een pand in Roeselare en knappen ze dit op tot een aangename thuis voor de toekomstige bewoners. 

Lees verder

FLOORIFY WINT NEBO'OSCAR


IN BORDEAUX!


Wij hebben de ‘Neboscar award voor ‘Beste Vloerleverancier 2021’ bij Nebopan gewonnen. De Award werd uitgereikt tijdens een nieuwe editie van Nebo’Dating; het event van Nebopan dat plaatsvond op 23 maart in Bordeaux. Op het event vinden er professionele ontmoetingen plaats tussen alle industriële partners en Nebopan leden.

Lees verder

JE KON Floorify NIET Missen OP DE


VT WONEN & design beurs!


 
 

Je kon Floorify dit najaar niet missen op de VT Wonen & Design beurs in Amsterdam. We stelden onze innovatieve nieuwigheden voor op een stand van maar liefst 84m² pure belevenis! Wij blikken terug op een fantastische beurs. Geweldig om na maanden voorbereiding alles tot leven te zien komen op onze Floorify stand.

Lees verder

 
 

Floorify Is partner van tiny house battleKleine huisjes, grootse uitdagingen! Floorify is de trotse en exclusieve vloerenpartner van het programma Tiny House Battle op VTM.

Wonen op 27m²? Het kan! Vanaf 20/12 zie je iedere week dé ultieme klusuitdaging van twee bouwteams in het nieuwe programma Tiny House Battle.  In elke battle krijgen twee teams 9 dagen de tijd om een instapklare tiny house te ontwerpen en te bouwen naar de smaak van een koper.  Welke creatieve oplossingen komen er allemaal voorbij? Welk bouwteam blaast de koper omver?

En vooral: voor welke  Floorify vloeren  kiezen de teams? 🤩
Je ontdekt het vanaf 20/12 elke dinsdag om 20u35 op VTM.


EEN FRISSE START MET VT WONEN

Iedereen maakt het ongetwijfeld wel een keer mee in zijn leven: verhuizen. Spannend, dat wel, maar vaak een lastig karwei dat onderschat wordt. In het tv-programma ‘Een frisse start met VT Wonen’ biedt verhuisheld Sieg De Doncker samen met stylistes Ozanne en Guillemine Mertens een helpende hand om van je huis een thuis te maken. En de vloertjes? Die komen van Floorify!

Het feelgood programma boordevol wooninspiratie helpt elke week een koppel met verhuizen. Terwijl presentator Sieg De Doncker het zware werk voor zich neemt, toveren Ozanne en Guillemine elke kamer om tot een gezellige woonruimte. En daarbij kon Floorify niet ontbreken. De zusjes Mertens kozen enkele pareltjes uit onze vloerencollectie die elk interieur weten op te vrolijken. Van back to basic tot industrieel of landelijk? Onze vloeren passen écht overal.

Interieurfanaat of niet? De zusjes Mertens maken iedereen warm voor de nieuwste trends met leuke DIY ideetjes en praktische stylingtips. Daarbij geven onze Floorify rigide vinylvloeren net dié extra touch aan ieder interieur en elke kamer. Klinkt fantastisch, niet?

Floorify in Sundae 2.0:

ontdek ons op Focus - WTVlanguage