Facebook pixel

DE PERFECTE VLOER VOOR JE BUREAU


Jouw bureauruimte is een persoonlijke plek thuis waar je ettelijke uren per week verslijt. Een musthave in iedere woning waar je jou even kan terugtrekken, waar de meest creatieve plannen gesmeed worden en je beste ideeën vaak naar boven komen. Kies daarom voor een vloer die een aangename werkplek creëert waar je urenlang in wil vertoeven.

DE ESSENTIALS

IN ALLE RUST

 

Floorify rigide vinylvloeren zijn stille genieters. In combinatie met de Floorify Comfort ondervloer worden schokken geabsorbeerd en impactgeluiden tot 21 dB gereduceerd. Geen last van vervelend lawaai dat je telkens uit je concentratie haalt. Focus is on.

 

ONDERHOUD? EASY PEASY!

 

Morsen mag en een koffievlek is in no time weggeveegd zonder blijvende vlekken achteraf. Dankzij de beschermende toplaag, en eigenschappen als watervast vraagt jouw Floorify vloer in je thuiskantoor nagenoeg geen onderhoud. Bovendien zorgt het verzegelde oppervlak ervoor dat stof en vuil zich niet kunnen vastpinnen. Zo blijft er tijd over voor wat echt telt.

DE EXTRA'S

FUNCTIONEEL, MAAR OOK MOOI

 

Je thuiskantoor is een plaats waar vooral gewerkt moet worden, dus spreekt het voor zich dat alles in de eerste plaats praktisch ingericht moet worden in functie van je werk. Dat wil echter niet zeggen dat de vloer die je kiest niet mooi kan zijn.


Door de grote knopen , de diepere oppervlaktestructuren en de unieke decors ervaar je bij een Floorify vloer de authentieke look-and-feel van een echte plankenvloer. Of mag het liever wat robuuster? Ga dan voor onze vinyltegels in betonlook of met het effect van een natuurstenen vloer. Kies voor een vloer waarbij je denkt: hier wil ik thuiskom

 

NOOIT KOUDE VOETEN

 

Verwarmde vloeren zijn tegenwoordig hot – letterlijk en figuurlijk dan. Vinyl geleidt uitstekend de warmte en is hierdoor perfect compatibel met vloerverwarming. Zo maak je van jouw bureauruimte een cosy hotspot.

language