Facebook pixel

DE PERFECTE VLOER VOOR JE WOONKAMER


Je woonkamer is dé ontmoetingsplek in huis. Je ploft er na een lange werkdag neer in je zetel, je kijkt er gezellig met het gezin naar een feelgood film of houdt er een fijne avond onder vrienden. In de woonkamer is het pas echt thuiskomen. Creëer daarom een knusse ruimte die voor iedereen aangenaam vertoeven is. Voor jou, je kleine dreumes of puberende tiener en voor de gasten die je er ontvangt.

DUURZAAM, OP ALLE FRONTEN

Je woonkamer bruist van de bedrijvigheid. Het liefst wil je dan ook een vloer die alle activiteiten aankan. Zo eentje die met je meeleeft. Een Floorify rigide vinylvloer beantwoordt graag aan al jouw vereisten en brengt je woonkamer helemaal tot leven.

 

JARENLANG PLEZIER

 

Een vloer die leg je niet voor even, maar voor een hele tijd. Als bewijs van onze kwaliteit geven we je dan ook graag 25 jaar garantie. Kruip dus maar snel onder je deken en ontspan zonder zorgen. Je Floorify rigide vinylvloer geniet graag jarenlang met je mee.


En genieten zul je. Dankzij het gesloten oppervlak en de innovatieve anti-vlektechnologie krijgen stof en vuil geen kans. Geen urenlange schrobbeurten meer.  Een rondedans met een Swiffer, stofzuiger of een vochtige dweil en klaar. Zo blijft er meer tijd over voor wat echt belangrijk is in het leven.

THE FLOOR IS FOR DANCING

JE VOELT WAT JE ZIET

 

Heerlijk, die ruwe zachtheid van geborsteld parket. Je ziet de knopen en nerven van échte houten vloeren. En je voelt ze, wanneer je blootsvoets op je vinylvloer loopt. Afgewerkt met een matte finish voor een natuurlijke look en feel.  Zo schittert je Floorify vloer in je woonkamer zonder glans. 


En de warmte zit ‘m niet alleen in de kleur. Een vinylvloer neemt ook altijd de omgevingstemperatuur op. Het resultaat? Een vloer die warmte uitstraalt en ook altijd gezellig warm aanvoelt. Op elk moment van de dag.


Wist je trouwens dat Floorify vloeren perfect met vloerverwarming gecombineerd kan worden? Dankzij hun lage warmteweerstand bereikt de warmte snel het vloeroppervlak voor een heerlijk gevoel aan je voeten.

 

GENIET IN STILTE

 

Geniet van het geluid van de stilte. De slimme combinatie van de geluidsabsorberende Floorify vloer en Comfort ondervloer zorgt voor geluiddempende akoestische laag die meer dan 21 dB opvangt. Geen hakkengekletter, geen vervelend getik van dierenklauwen op de vloer. Zo geniet je op elk moment van je rust in je woonkamer, zelfs wanneer je tienerdochter haar nieuwste TikTok dansjes oefent.

language