Inspiratie

Amélie en Gilles kiezen voor Floorify

Amélie en Gilles vielen begin vorig jaar als een blok voor hun eerste huis net buiten het Gentse stadscentrum.  Het enige waar ze geen fan van waren? De lelijke witte tegelvloer op de benedenverdieping. Het koppel ging op zoek naar een hippere en warmere maar vooral betaalbare vloer die in een ijltempo gelegd kon worden. Dit alles vonden ze bij Floorify. De hele benedenverdieping kreeg een geslaagde Floorify make-over! 

Een stofvrije renovatie

Stiekem droomden Amélie en Gilles van een prachtige parketvloer maar met twee katten en een kinderwens bleek deze vloer eerder een vloek dan een zegen. Aangezien de verhuisdatum ook met rasse schreden naderde en er noch tijd noch zin was om de oude tegels uit te breken, startten ze met wat een onmogelijke zoektocht leek: een vloer die ze zonder al te veel gedoe op hun bestaande tegelvloer konden plaatsen. Het koppel botste op de Floorify Cognac vinylvloer (F019) en werd meteen verliefd op de vloer én de voordelen.  

Want geef toe, allereerst is een oude tegelvloer uitbreken geen pretje, het kost geld en is niet meteen een ‘snel’ alternatief te noemen. Met een Floorify vloer is de klus in no time geklaard. Handen uit de mouwen, ondervloer uitrollen, klikken en klaar. Op enkele dagen tijd toverden ze hun benedenverdieping tot een warm geheel om die door de uniformiteit ook meteen ruimer oogt.   

F019 - Cognac

Krasbestendig en Huisdiervriendelijk: De Perfecte Vloer voor Amélie en Gilles' Kattenavonturen

Kinderen heeft het koppel voorlopig nog niet, katten wél. En als we Amélie mogen geloven, dan maken die het soms nog bonter dan een actieve peuter. Niets leuker dan om een vloer in huis te hebben die krasbestendig, vlek- en waterbestendig is en dus uiterst gemakkelijk te onderhouden is. Van haarballen tot sprintsessies of een omvergegooide pot spaghettisaus. Let the beast go: je Floorify vloer kan tegen een stootje.   

De liefde voor een parketvloer hoefden Amélie en Gilles bovendien ook niet helemaal op te bergen: Een Floorify vloer ziet er net als een echte houten vloer uit, zo eentje waar je bovendien ook ongestoord met blote voeten op kan lopen en die je huis meteen een graad of twee warmer doet aanvoelen.   

F019 - Cognac
F019 - Cognac
F019 - Cognac
F019 - Cognac

Van kille gang naar stijlvolle entree met Terrazzo Tegels

De fashionista in Amélie ging nog een stapje verder: hun veranda en gang werd omgetoverd tot een trendy plek dankzij onze Terrazzo tegel (F024)! Net als in de woon- en eetkamer lag ook hier een tegelvloer. Die voelde niet alleen koud aan maar werd ook meteen zichtbaar vuil. Best vervelend als je weet dat ze elke avond hun fiets de gang binnenrijden en hun voeten weleens vergeten schoon te vegen. Floorify eroverheen en een plasje water of wat vuile voetstappen verdwijnen in de speelse Terrazzo spikkels. Handig toch?  

F024 - Terrazzo
F024 - Terrazzo
F024 - Terrazzo
F024 - Terrazzo

De vloerkeuze van Amélie en Gilles

Nog extra inspiratie in mailbox?

Ontvang inspirerende mailings over onze vloeren. En blijf op de hoogte van alle acties.