Inspiratie

Binnenkijken bij Sieg de Doncker en gezin

Met een peuter in huis is het altijd zoeken naar de beste combinatie tussen een stijlvol interieur en praktische keuzes. Da’s een zoektocht die elke ouder ongetwijfeld herkent. Ook bekend mediakoppel Sieg De Docker en Maureen Vanherberghen creëerden een frisse inrichting en maakten enkele gezinsvriendelijke keuzes voor hun nieuwbouw, waar ze samen met hun dochtertje Nelle als one happy family inwonen. Eén van die keuzes? Onze mooie en makkelijke Floorify vloeren. Wij kregen de kans om binnen te kijken in hun nieuwe stekje en het resultaat van al deze vloeren te bewonderen.   

De woonstijl: modern met warme toets

Sieg en Maureen zijn voor de bouw en inrichting van hun huis hélemaal op elkaar afgestemd en de taken zijn mooi verdeeld. Hij doet alle werken die wat handigheid vragen, zij ontfermt zich over de materiaalkeuzes en styling. Teamwork makes the dream work, zeggen ze dan toch? En een ‘dreamhouse’, dat is de nieuwbouw van het koppel zeker en vast! Het interieur op de bovenverdieping ten huize De Doncker kenmerkt zich door de moderne stijl in combinatie met warme en romantische accenten. Kijk maar naar het prachtige lila bed in de master bedroom en de roze tinten in de kinderkamer, die een mooie combinatie vormen met de vele houtelementen. “Er is ook héél veel in ons huis tweedehands”, vertelt Sieg. Een mooie mix tussen hedendaags en authenticiteit dus!  

F301 - Uni
F301 - Uni
F301 - Uni
F301 - Uni

Een frisse start met Floorify  

De warme toets op de bovenverdieping, daar zitten ook de houtlook planken en visgraat vloer zéker voor iets tussen. Deze  visgraat vinyl vloer (Uni - F301) stond al langer op het verlanglijstje van Sieg omwille van zijn unieke look. In de slaapkamer van Nelle pronken de Floorify vinyl planken (Sabayon - F101), die een echte voelbare houtstructuur hebben en zeer warm aanvoelen. De frisse vibe in de hal? Die wordt vooral gecreëerd door de vinyl tegel (Verona - F023). De match met Floorify startte voor Sieg en Maureen tijdens het tv-programma 'Een frisse start met vtwonen', waar Sieg samen met stylistes Ozanne en Guillemine van gezinnen hun huis, een warme thuis maakte. En zo kregen ook de Floorify vloeren telkens een mooie plek in deze huizen. Sieg was meteen overtuigd van de schoonheid van onze Floorify vloeren! Hij bestelde ook enkele gratis staaltjes, wat het iets gemakkelijker maakte om een uiteindelijke beslissing te nemen.

F023 - Verona

“Wat je zelf doet...  

... doe je meestal beter!" Onder dit welgekende motto ging Sieg aan de slag met de installatie van vloeren in hun gloednieuwe huis. Hij is ondertussen een échte krak in het plaatsen van Floorify vloeren. Zowel de terrazzo tegels, als de planken en de visgraat vloer plaatste Sieg hélemaal zelf.  "En dat lukte echt zeer goed!" vertelt Sieg. "Al ging het plaatsen van de tegels toch wat sneller dan de visgraat vloer", lacht hij. Maar eens hij de smaak te pakken had, was het zelfs leuk! De vloer op de zolderverdieping plaatste Sieg slechts in 2 dagen!

F301 - Uni
F101 - Sabayon
F101 - Sabayon
F101 - Sabayon
F301 - Uni

Kidsproof ten top 

Het grootste voordeel aan de Floorify vloeren volgens Sieg? Dat ze súper onderhoudsvriendelijk zijn! En da’s dus méér dan welkom is in een nieuwe woning en een peuter in huis. “Het is eigenlijk wonderbaarlijk hoe goed vlekken te verwijderen zijn”, vertelt Sieg. Mama en papa hoeven dus niet bang te zien als dochter Nelle met kleurstiften door het huis loopt. Even met een doekje erover en bye bye vlekken! Voor Sieg en Maureen zijn onze Floorify vloeren dus absoluut goedgekeurd!

F101 - Sabayon

De vloerkeuze van Sieg en Maureen

Bestel nu gratis vloerstalen

Wil je graag zelf de unieke kwaliteit van onze vloeren zien én voelen? Bestel tot 3 gratis staaltjes van jouw favoriete Floorify vloeren en ontdek welke kleur perfect bij jouw interieur past. Je kan ze eenvoudig bestellen