Inspiratie

Interieurstyliste Jess de Geest kiest voor Floorify

Jess De Geest woont samen met haar man en twee zoontjes in Middenbeemster. Jess is interieurstyliste en dus gepassioneerd door het inkleden van huizen. Hun eigen woning is ondergedompeld in de minimalistische ‘wabisabi’ stijl en straalt rust uit. Hun Japandi huis is ingetogen en echt supergezellig! Na een bezoekje aan Ten Dam Vloeren in Purmerend waren ze volledig overtuigd van Floorify en kozen ze voor hun leefruimte en de keuken voor de betonlook vinyl vloer Jellyfish - F028.

Floorify vinyl vloeren combineren een eigentijdse uitstraling met onderhoudsgemak 

Jess en haar man zochten een vloer die een minimalistische en natuurlijke uitstraling zou geven aan hun interieur.  Tegelijkertijd moesten ze rekening houden met hun twee jonge kinderen die graag ravotten en knutselen. Daarom moest de vloer ook wel een stevige stoot kunnen. Zo kwamen ze logischerwijs terecht bij Floorify. Onze vinyl vloeren combineren het beste van twee werelden: meer dan mooi, maar ook stevig en gebruiksvriendelijk. 

F028 - Jellyfish

De goede raad van Jess  

Ook na de installatie van de vloer is het gelukkige gezin uit Middenbeemster nog steeds laaiend enthousiast. De vibe van de vloer matcht perfect met de stijl die Jess voor ogen had. Ook in het dagelijks onderhoud blijft hun keuze voor Floorify een absolute voltreffer. De kwaliteit van de vinyl vloer met betonlook is écht heel goed en de Jellyfish is makkelijk schoon te houden met water en een klein beetje schoonmaakproduct. Vrienden en familie blijven steevast en zwierig met complimentjes smijten wanneer ze langskomen. Zelf omschrijven ze hun Floorify vinyl vloer als warm, modern, kwalitatief en een aanrader voor iedereen die (ver)bouwt. We zouden het zelf niet beter kunnen zeggen, Jess! 

F028 - Jellyfish

Fijne ervaringen met Floorify als merk 

Naast de kwaliteiten van de vloer zelf, zijn Jess en haar man ook enthousiast over het hulpvaardige team en de onberispelijke service. Zo waren de gratis en makkelijk te bestellen vloerstaaltjes een echte hulp voor hen. Op die manier kan je als klant echt de tijd nemen om te zien wat het beste past in jouw interieur. Bovendien zie je de Floorify vinyl vloer zo in alle soorten licht. Dat werpt toch meteen een ander licht (pun intended) op de te maken keuze. 

Duurzaam, tijdloos en kwaliteitsvol 

Bij de keuze voor een vloer waren enkel zaken extra belangrijk voor Jess en haar man. Eén van die betekenisvolle aspecten is duurzaamheid. Omdat de Floorify Jellyfish vinyl vloer zwevend (en dus zonder lijm) is geplaatst, kan je hem in principe mee verhuizen. Bovendien is de levensduur van alle Floorify vloeren zeer lang.  

Een andere belangrijke factor was de tijdloosheid. Daarom kozen ze voor de XL betonlook vinyl tegels. Het extra grote formaat maakt voegen bijna onzichtbaar en zorgt voor een naadloze oppervlakte waardoor je het bijna niet kan onderscheiden van echt beton. De vloer heeft een onvoorstelbaar natuurlijk effect en zorgt voor een rustige basis in het huis. De vinyl tegels kunnen makkelijk gecombineerd worden met andere interieurelementen. 

Maar uiteraard speelt ook de kwaliteit een belangrijke rol. Voor de keukenvloer was het een absolute must dat die schok- en vlekbestendig zou zijn. Zo hoeft niemand van de familie zich zorgen te maken over een tas tomatensoep die pardoes op de grond valt. Valt dat even goed mee, want de vinyl vloeren van Floorify zijn waterbestendig. Verder is het zalig lopen op de vloer, want zelfs zonder een laagje tomatensoep voelt die voelt warm en zacht aan.  

F028 - Jellyfish

De klassevolle keuze voor Jellyfish - F028 

Jess wou graag een natuurlijke look qua vloer, maar beton zelf was geen optie. Toen ze de grote vinyl tegels van Floorify ontdekten, waren ze meteen verkocht. De warme betonlook kleur van de Jellyfish was volgens hun smaak de mooiste optie voor hun prachtige Japandi huis. Arigato! 

F028 - Jellyfish
F028 - Jellyfish
F028 - Jellyfish
F028 - Jellyfish

Gekozen vloer?

Nog extra inspiratie in mailbox?

Ontvang inspirerende mailings over onze vloeren. En blijf op de hoogte van alle acties.