Inspiratie

Julie Van Den Steen is Floorified

Raad eens wie er de Floorify vreugde naar een hoger niveau heeft getild? Niemand minder dan Julie Van Den Steen! Met een oog voor klasse en een neus voor kwaliteit heeft Julie gekozen voor een prachtige Floorify vloer. Julie heeft duidelijk de vloerwijsheden van Floorify omarmd, en wij juichen mee met haar nieuwe vloeravontuur!

Dé renovatievloer bij uitstek

Toen Julie op zoek was naar de perfecte vloer, was er één naam die er echt uitsprong: Floorify. De gebruiksvriendelijkheid heeft haar volledig overtuigd. Ze ontdekte dat zelfs voor een beginner als zijzelf, het leggen van de vloer a piece of cake was.

Julie wilde niet alleen een vloer die stijlvol en duurzaam was, maar ook eenvoudig te installeren zonder al te veel gedoe. En dat is precies wat Floorify haar bood. Snijden, klikken en klaar! Zonder dat ook maar iemand last heeft van lawaai of stof. 

Voor
Na

Floorify voor je kleine viervoeter

Huisdieren hoeven helemaal geen probleem te zijn om te kiezen voor een Floorify vloer! Floorify biedt voor de speelse viervoeter van Julie ‘Dirkie’ zelfs een groot aantal voordelen. De vloeren zijn 100% watervast tot in de kern, dus een omgevallen drinkbakje of natte pootjes zijn gemakkelijk weg te vegen.

Floorify biedt daarnaast een hoge weerstand tegen krassen en rondvliegende haren bezorgen Julie niet langer kopzorgen. Met het gebruik van een stofzuiger met zachte kop of een Swiffer verdwijnen die haren in no time.

F319 - Anago

Keuzestress? Don’t worry!

Julie stond voor de uitdaging om de perfecte finishing touch voor haar project te vinden. Door het aanvragen van de staaltjes kon ze gemakkelijk de vloeren vergelijken. De staaltjes gaven een realistische voorstelling van hoe het eindresultaat van het project eruit zou zien en maken het zo gemakkelijker om een keuze te maken.

Haar uiteindelijke keuze is de F319 – Anago geworden dankzij de ultieme balans tussen karakter, comfort, kleur, glans en afwerking.

Julie raadt Floorify met volle overtuiging aan. Haar vloeravontuur is een bewijs van de naadloze combinatie van functionaliteit, natuurlijke schoonheid en duurzaamheid die Floorify te bieden heeft.

De vloerkeuze van Julie Van Den Steen

Nog extra inspiratie in mailbox?

Ontvang inspirerende mailings over onze vloeren. En blijf op de hoogte van alle acties.