Inspiratie

Blind Gekocht - de reveal van Pieter en Mevin in Hasselt

Toen kleuteronderwijzers Mevin en Pieter introkken in hun huis in Hasselt, merkten ze al snel dat dit niet de meest geschikte woning en locatie was voor hen. Het gebrek aan ruimte voor al hun kleuterspullen en de vele studenten in hun woonbuurt, creëerde de wens om te verhuizen naar een leuke woning waar ze samen als gezin tot rust kunnen komen. Blind Gekocht was voor hen dus de ideale kans om hun droomwoning te vinden. Kijk mee in de nieuwe thuis van Mevin, Pieter en dochtertje Odette.

Mevin en Pieter waren vanaf het begin van het programma zeer duidelijk: de romantische cottage woonstijl is hélemaal hun ding! De eerste opdracht van interieurarchitecte Dorien was meteen een pittige, aangezien deze unieke inrichting totaal niet bij haar stijl aansluit . Toch besloot ze om de uitdaging volledig aan te gaan een een hedendaagse vertaling van deze klassieke stijl uit te werken. Een grote verbouwing later, mochten Mevin en Pieter ein-de-lijk hun intrede maken in hun gloednieuwe huis.

F096 - Îl de Ré

Of Dorien erin geslaagd is om de cottagestijl te verwerken? Absoluut wel! Vooral de zachte kleuren in het interieur, de houttinten en klassieke decoratie, laten de stijl helemaal tot z’n recht komen.   

F096 - Îl de Ré
F096 - Îl de Ré
F057 - Waffle

Een warme uitstraling met houtlook planken

Deze gezellige inrichting in een romantische sfeer vraagt natuurlijk om een vloer die warmte uitstraalt. Interieurarchitecte Dorien koos daarom voor onze vinyl planken Îl de Ré (F096) op de benedeverdieping en Waffle (F057) in de slaapkamers . Van heel wat verschillende oude vloeren, naar een warm en sfeervol geheel dus.

F057 - Waffle

De lichte kleur van de vloeren accentueert de speelse sfeer in huis en maakt het klassieke kantje van het interieur toch een hedendaags plaatje. Dankzij de mooie houtstructuur in deze vloer lijkt deze vloer net écht hout, maar dan dus met het onderhoudsvriendelijke karakter van vinyl! Win-win! 

F057 - Waffle
F057 - Waffle
F057 - Waffle

Eyecatcher visgraat in de badkamer 

Om de klassieke look iets meer te benadrukken, koos Dorien in de badkamer voor onze visgraatvloer Unagi F317. Zo’n visgraatvloer is momenteel helemaal trending dankzij het unieke patroon, dat perfect aansluit bij de romantische stijl van Mevin en Pieter. Het leuke is dat onze Floorify vloeren dus in élke ruimte geplaatst kunnen worden aangezien ze water- en vlekbestendig zijn. Perfect dus in deze badkamer. Mevin en Pieter zullen Floorify dankbaar zijn,  zeker met zo’n klein kindje in huis! 

Veel geluk in jullie nieuwe huis, Mevin en Pieter! 

F317 - Unagi
F317 - Unagi
F317 - Unagi

De vloerkeuzes van deze aflevering

Nog extra inspiratie in mailbox?

Ontvang inspirerende mailings over onze vloeren. En blijf op de hoogte van alle acties.