Inspiratie

De Blind Gekocht reveal van Johan en Syl in Koolkerke

Zij een stadsmus, hij een buitenvogel. Syl en Johan zijn het levende bewijs dat tegenpolen elkaar aantrekken. Na een latrelatie van vijf jaar, hebben ze eindelijk hun eigen nestje samen gevonden in het idyllische Koolkerke. En dat dankzij Blind Gekocht!

Stijlvolle inrichting met modern comfort

Het creëren van de perfecte thuis voor Johan en Syl was een uitdaging op zich. Johan is een natuurmens pur sang, terwijl Syl zich meer thuis voelt in het bruisende stadsleven. Blind Gekocht vond de gulden middenweg: ze brachten de natuur gewoon naar binnen en creëerden een stijlvolle inrichting met het nodige modern comfort. De perfecte balans tussen de smaak van Johan en Syl.

F021 - Cohiba
F021 - Cohiba
F021 - Cohiba
F021 - Cohiba
F021 - Cohiba

Natuurlijke sfeer door warme materialen

De interieurarchitecten gingen voor een warme en natuurlijke uitstraling in deze unieke woning. De vloerkeuze werd dan ook zorgvuldig overwogen om deze look te ondersteunen. De Floorify plankenvloer F021 Cohiba creëert met z’n warm bruine tint een rustgevende, authentieke sfeer op het gelijkvloers. De overvloedige lichtinval in de woonkamer brengt de natuurgetrouwe houtstructuur van de Floorify planken nog meer tot leven en zorgt voor een speels schouwspel van licht en schaduw. Dit versterkt bovendien de connectie tussen binnen en buiten.

In de slaapkamers op de verdieping werd gekozen voor een warme natuurtint met de F019 Cognac vloer. Het schijnbaar eindeloze visuele lijnenspel van deze grote planken zorgt ervoor dat de kamers ruimer ogen.

F019 - Cognac
F019 Cognac
F019 - Cognac
F019 - Cognac

Look van een gietvloer, met de voordelen van tegels 

De Floorify betonlook vloer F029 Coquille creëert een rustige basis in de badkamer. Dankzij het extra grote tegelformaat en de subtiele voegjes kan je genieten van dezelfde strakke en moderne uitstraling als van een gietvloer, maar dan met de voordelen van tegels: sterkvlekkenresistent en eenvoudig te installeren zonder uitgebreide voorbereiding. 

En het gebruiksgemak krijg je er gratis bij. Floorify vloeren zijn waterbestendig! Niet een beetje, maar helemaal. Met Floorify wordt elke badkamer niet alleen een oase van rust, je hoeft je ook geen zorgen te maken over spatwater of natte voeten op de vloer. 

F029 - Coquille
F029 - Coquille
F029 - Coquille
F029 - Coquille

Nog extra inspiratie in mailbox?

Ontvang inspirerende mailings over onze vloeren. En blijf op de hoogte van alle acties.