Inspiratie

De Blind Gekocht Reveal van Kim en Jan in Lennik

Kim & Jan moeten noodgedwongen hun volledig gerenoveerde huis achterlaten. Hun 4-jarige zoontje Thor heeft namelijk een uitzonderlijke spierziekte, waardoor de woning niet langer geschikt is. Met pijn in het hart besloten ze de hulp van Blind Gekocht experten Bart en Kinga in te schakelen in de zoektocht naar een veilige, ruimtelijke woning voor Thor, waar hij zich makkelijk kan verplaatsen met zijn loophulpmiddel. Een uitdagende opdracht, die tot een goed einde kwam in Lennik!

F101 - Sabayon
F101 - Sabayon
F101 - Sabayon
F101 - Sabayon

Naadloos vloeroppervlak

Interieurarchitect Bart Appeltans liet de muur tussen de voormalige keuken en woonkamer uitbreken, om zo tot één grote leefruimte te komen met voldoende beweegruimte voor Thor. Bij de meeste klikvloeren moet je op regelmatige afstand overgangsprofielen plaatsen in zo’n grote ruimtes, omdat de vloer zou kunnen uitzetten. Gelukkig zijn Floorify vloeren erg stabiel en vormvast, waardoor je tot 20x20m profielloos kan plaatsen! Het resultaat is een strak vloeroppervlak waar Thor veilig kan stappen met zijn loophulpje, zonder hindernissen. Bovendien hoeft er geen profiel tussen de deuren geïnstalleerd te worden, waardoor Thor zich ook makkelijker kan verplaatsen naar aansluitende ruimtes zoals de hal. 

Wil je in één ruimte meerdere vloeren combineren? Dat kan ook helemaal naadloos! Floorify planken en tegels kunnen namelijk in de lengte profielloos in elkaar geklikt worden.  Zo bekom je een strak vloeroppervlak  dat een zalig gevoel van ruimte geeft. Deze naadloze look is niet alleen mooi, maar levert ook tijdswinst op bij het plaatsen. Win win dus.

F101 - Sabayon
F101 - Sabayon
F101 - Sabayon
F101 - Sabayon

Modern klassieke look 

Floorify vloeren hebben authentieke en heel natuurlijke kleuren. Bart koos met de  F101 Sabayon  plankenvloer voor een vrij lichte houttint. Zowel de lichte kleur als het XL formaat van de planken (maar liefst 2m lang!) dragen bij aan het ruimtelijke gevoel in de woning. Daarnaast past deze rustieke, tijdloze houtlook vloer perfect bij de modern klassieke interieurstijl die Bart voor ogen had. Voor de keuken koos hij een tablet in een gelijkaardige tint als de Floorify vloer. Zo onstaat er een mooi geheel. 

F101 - Sabayon
F101 - Sabayon
F101 - Sabayon
F101 - Sabayon
F101 - Sabayon

Op de bestaande tegelvloer

Renoveren zonder knoeien. Dat kan met Floorify! Je installeert de planken, tegels of visgraat op nagenoeg elke ondergrond, ook op een bestaande tegelvloer. En dat is exact wat Bart deed in de nieuwe woning van Kim en Jan. Bye bye oude, lelijke tegels! 

Floorify vloeren klik je snel en makkelijk in elkaar. Je legt ze zwevend (op de Floorify Comfort of Performance ondervloer) en hoeft ze dus niet te verlijmen. Gewoon ondervloer uitrollen, klikken en klaar! Geen breekwerken, geen stof en geen gedoe. Ideaal bij een renovatie van deze omvang.

F101 - Sabayon
F101 - Sabayon
F101 - Sabayon
F101 - Sabayon

Gekozen vloer?

Nog extra inspiratie in mailbox?

Ontvang inspirerende mailings over onze vloeren. En blijf op de hoogte van alle acties.