Inspiratie

De finale make-overs van Het Blok met onze Floorify vloeren

Het gekende Nederlandse tv-programma Het Blok zit er officieel op! Enkele koppels gingen de uitdaging aan om een appartement vollédig te verbouwen en hun interieurideeën om te zetten in een creatieve inrichting met eigen touch. Nu de winnaars van het programma gekroond zijn (gefeliciteerd aan René en Jessica!), laten we jullie met veel plezier zien hoe de kandidaten met onze Floorify vloeren aan de slag gingen in de verbouwing van hun droomappartement. Scroll verder om de resultaten te zien en meer te ontdekken over hun vloerkeuze!

Betonlook als neutrale basis 

In deze woonkamer kozen de kandidaten voor onze pvc tegel Jellyfish F029, wat een perfecte match is met het huiselijke interieur van deze ruimte. Deze XL pvc-vloer in betonlook creëert een rustige en moderne setting in de woonkamer, wat een mooie basis vormt voor de rest van het interieur. De woonkamer krijgt dankzij deze grote pvc-tegels een extra ruim gevoel, en dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen. Een goeie keuze dus!

F028 - Jellyfish

Authentieke plankenvloer in houtlook  

Ook onze vloer Clooney F099 viel in de smaak, want deze plankenvloer werd in maar liefst drie kamers geplaatst. Eén koppel koos ervoor om onze Clooney te installeren in hun woonkamer. De houtlook van deze pvc-vloer brengt heel wat gezelligheid met zich mee, en deze stijl wordt ook doorgetrokken in het volledige interieur. Dankzij de authentieke groeven in deze vloer lijkt de vloer net echt hout!

F099 - Clooney
F099 - Clooney

Dat onze vloeren voor elke kamer in huis geschikt zijn, dat beseften de koppels van Het Blok maar al te goed! Onze Clooney pvc-vloer werd namelijk ook in deze slaapkamers geplaatst. In de ene slaapkamer zijn het vooral de roze tinten die de sfeer bepalen, terwijl in de ander kamer blauwtinten overheersen. Beide mooi gedaan!

F099 - Clooney
F099 - Clooney

Gezelligheid troef met Île de Ré  

Dankzij ons uitgebreid aanbod is er voor elk wat wils in onze collectie pvc-vloeren. Zo werd bij deze twee make-overs gekozen voor onze pvc-planken Île de Ré. Een iets warmere ondertoon dan onze Clooney, maar met evenveel charme! Bovendien zijn onze vloeren ook zalig warm aan de voeten en dus super comfortabel!  

F096 - Îl de Ré
F096 - Îl de Ré

Nog extra inspiratie in mailbox?

Ontvang inspirerende mailings over onze vloeren. En blijf op de hoogte van alle acties.