Inspiratie

De Grote Huisverbouwing - reveal van Ad en Heleen in Numansdorp

Ad en Heleen, een koppel uit het Zuid-Hollandse Numansdorp, was helemaal klaar voor een frisse wind in hun woning. Maar liefst 37 jaar wonen ze in hun huis, waar ze zich tot op de dag van vandaag hélemaal thuis voelen. Maar na al die jaren, is het tijd geworden om het interieur eens stevig aan te pakken. Aangezien de twee samen al heel wat geklust en verbouwd hebben, heeft het huis voor hen heel wat sentimentele waarde. Als grote fans van programma, legden Ad en Heleen met alle plezier hun vertrouwen in het klusteam van De Grote Huisverbouwing. Styliste Laura vertaalde de stijl van Ad en Heleen in een industriële inrichting mét prachtige Floorify vloer!

Een mix van industrieel en knus 

Het koppel had een zeer duidelijke visie en wens voor hun nieuwe interieur. Aangezien Heleen een voorliefde heeft voor hout, droomde ze van een interieur waar een industriële look met huiselijke gezelligheid samenkomt. De Grote Huisverbouwing begint in het hart van het huis: de keuken, waar ook de belangrijkste verandering plaatsvond. Al jaren droomde Heleen van een kookeiland, dus deze droom maakte het klusteam graag werkelijkheid. Door zowel de keuken, eet- en zitkamer in één ruimte te verwerken, krijgt het koppel een mooie, grote leefruimte als resultaat. De zwarte elementen in combinatie met meubels in hout en vele planten, zorgen voor de industriële look met gezellige twist waar Ad en Heleen op hoopten.  

F017 - Champagne
F017 - Champagne
F017 - Champagne

Pvc plankenvloer voor een rustige uitstraling   

Qua vloer zijn Ad en Heleen vooral fan van een neutrale, warme plankenvloer. Een visgraatpatroon was dus geen match voor het koppel, want dat zou de ruimte voor hen te druk maken. Styliste Laura koos daarom voor een rechte pvc-plankenvloer van Floorify, namelijk F017 Champagne. Deze vloer heeft een natuurlijke houtuitstraling en past dan ook perfect bij de houten meubelen, maar brengt ook een mooi contrast met alle zwarte elementen in huis. En da’s dus exact waar Ad en Heleen naar op zoek waren

F017 - Champagne

De lange planken zorgen ervoor dat de leefruimte een stuk groter oogt en een stijlvol geheel vormt. De subtiele voegen en plankvariatie zorgen voor een heel natuurlijk effect, alsof het echt hout is. Onze pvc-vloer is in tegenstelling tot parket of laminaat zeer makkelijk schoon te maken en waterbestendig, maar tegelijk ook super comfortabel om op te lopen. Ad en Heleen kregen dus een mooie en makkelijke vloer in huis! 

Ook interesse in onze pvc-vloeren? Ontdek onze collecties!  

F017 - Champagne

Tv-fragment uit deze aflevering

De vloerkeuze van de aflevering

Nog extra inspiratie in mailbox?

Ontvang inspirerende mailings over onze vloeren. En blijf op de hoogte van alle acties.