Inspiratie

De Grote Huisverbouwing - reveal van Chantal in Arnhem

Al meer dan 20 jaar woont Chantal in haar geliefde stekje in Arnhem. Hoewel ze regelmatig veranderingen aanbrengt aan het interieur, is ze nooit echt helemaal tevreden met het resultaat. Interieurkeuzes maken vindt ze dus best lastig, maar ze weet wél waar ze naar verlangt! Dat is vooral een warme sfeer in huis, zonder al te veel felle kleuren. De belangrijkste wens van Chantal was dus een gezellige inrichting te hebben en daarbij een té drukke uitstraling te vermijden. Duidelijke uitdaging dus voor het klusteam van De Grote Huisverbouwing. Ze staken de koppen bij elkaar en maakten van Chantals woonkamer en keuken een klassevolle ruimte met echte hotel vibes!

Trending visgraat pvc-vloer als warme basis 

Eén van Chantals grootste wensen in haar home make-over was absoluut een mooie nieuwe vloer. Om een gezellige sfeer in huis te creëren, is een warme basis van groot belang . Styliste Laura koos in deze make-over dan ook meer dan terecht voor een houtlook vloer in visgraatpatroon, namelijk onze Floorify Unagi (F317). Deze populaire visgraat pvc-vloer heeft een mooie houtstructuur, waardoor deze net écht hout lijkt. Zo’n houtlook is natuurlijk per-fect om de gezellige sfeer te creëren waar Chantal van droomde. Een visgraat patroon is vandaag de dag ook helemaal trending en dus een echte blikvanger in het interieur. Een goede manier om de ruimte wat extra pit te geven!  

Een bonus bij onze vloeren is dat ze ook water-, vlek-, en stootbestendig zijn. Dit onderhoudsvriendelijke karakter van de vloer zal Chantal ongetwijfeld snel mogen ontdekken! 

F317 - Unagi
F317 - Unagi
F317 - Unagi

Chique uitstraling en sfeervolle details 

Het team van De Grote Huisverbouwing vertaalde de wens van Chantal in dit prachtige interieur, met een basis van beigetinten en zwarte accenten. Zo zien we het zwarte tv-meubel, ramen, maar ook de trap werd zwart geschilderd om zo een strakke look te creëren. Elementen zoals het behangpapier achter de zetel en het keukenblad in marmer, maken van dit interieur een mooi plaatje met chique hoteluitstraling. Ook de verschillende lichtarmaturen accentueren deze klassevolle stijl maar al te goed.  

F317 - Unagi
F317 - Unagi
F317 - Unagi

Mooie afwerking dankzij plinten in dezelfde kleur 

Deze make-over van De Grote Huisverbouwing is uiteraard alweer tot in de puntjes afgewerkt. Er werd gelet op de kleinste details, om zo het beste en mooiste resultaat te verkrijgen. Daar hoort natuurlijk ook een optimale afwerking van de vloeren bij. Er werd gewerkt met onze standaardplinten aan de muren, alsook onze plakplinten om de overgang naar tapijt af te werken. Deze plinten zijn exact hetzelfde kleur van de vloer en zorgen daarmee voor een uniforme en strakke afwerking van de vloeren. Ideaal!
Veel succes en plezier in je vernieuwde huisje, Chantal!

F317 - Unagi

Tv-fragment uit de aflevering

De vloerkeuze van deze aflevering

Nog extra inspiratie in mailbox?

Ontvang inspirerende mailings over onze vloeren. En blijf op de hoogte van alle acties.