Inspiratie

De Grote Huisverbouwing - reveal van Esther en Aschwin in Oene

Een oude boederij omtoveren tot een moderne, maar karaktervolle woning. Dat was de droom van Esther en Aschwin, die enkele jaren geleden naar Oene in Nederland verhuisden om daar hun wilde plannen in werkelijkheid te kunnen omzetten. Het stel houdt duidelijk van een grote uitdaging. Al is wat hulp natuurlijk altijd meer dan welkom, zeker bij zo’n grote verbouwing. Een mooi project voor de klussers van de Grote Huisverbouwing! Samen staken ze de koppen bijeen en sloegen ze de handen in elkaar om in de oude boerderij een moderne, sfeervolle leefruimte te creëren. Kijk mee binnen in de laatste make-over van dit seizoen!

Ibizastijl met natuurlijke materialen  

Lichte kleuren, veel natuurlijke elementen en een prachtige vloer in betonlook: dat is dé perfecte samenvatting van dit interieur. Kortom, Laura slaagde er zeker en vast in om een frisse Ibiza vibe in huis te creëren. Dat deed ze door meubels in lichte lichte tinten te combineren met warme materialen zoals hout en rotan. Een plantje hier en daar en de Ibiza look is compleet! Ook de styling en vele details zoals een tapijt, kunstwerken aan de muren en enkele vaasjes in dezelfde stijl, maken de moderne uitstraling vollédig af! Esther en Aschin zijn dan ook in de zevende hemel met hun nieuwe interieur, dat eindelijk gezellig en stijlvol oogt!  

F030 - Pebble Beach
F030 - Pebble Beach
F030 - Pebble Beach

Grote tegels in betonlook  

Onze pvc-vloer Pebble Beach (F030) is hier absoluut de juiste keuze! Door de warme materialen te combineren met een strakke, neutrale vloer in betonlook, creëerde Laura hier een mooi contrast. Het voordeel van een pvc-vloer versus betonvloer? Dat onze pvc-vloer wél warm aanvoelt aan de voeten. Een mooie vloer, die onderhoudsvriendelijk is en tegelijk ook stil en warm is? Yes, Floorify is echt ‘the best of both worlds’! De grootte van deze XL-tegels maakt ook dat de ruimt één mooi geheel vormt en de ruimte extra wordt benadrukt. We kunnen dus wel stellen dat onze Pebble Beach een perfecte match is in dit Ibiza plaatje!  

 We wensen Esther en Aschwin veel geluk toe in hun vernieuwde huis!  

F030 - Pebble Beach
F030 - Pebble Beach
F030 - Pebble Beach

Tv-fragment uit de aflevering

De vloerkeuze van deze aflevering

Nog extra inspiratie in mailbox?

Ontvang inspirerende mailings over onze vloeren. En blijf op de hoogte van alle acties.