Facebook pixel

WE BEREIKEN DE KAAP VAN 20 BELEVINGSWINKELS IN BELGIË EN NEDERLAND!

Wij geloven nog steeds en meer dan ooit in een persoonlijke, lokale merkbeleving. Met ons uniek belevingswinkel concept brengen we klantenbeleving op een nieuw niveau.

Wij zijn dan ook heel blij dat het aantal Floorify belevingswinkels de hoogte in schiet. In 2021 werd elke 3 weken een nieuwe winkel opgeleverd.  Ondertussen is de magische kaap van 20 store-in-stores bereikt in België en Nederland! Ook in 2022 staan er heel wat nieuwe belevingswinkels op de planning, nu ook in Frankrijk. 

Als je een instore belevingswinkel binnenstapt, word je volledig ondergedompeld in de Floorify wereld.  Een mooie winkel trekt aan, geen donkere hoek met saaie planken, maar een jonge frisse trendy en lichtrijke Floorify zone, compleet met Floorify vloeren en kleuren.  Maximale in-en outdoor communicatie compleet met kuisende Conny en scoutsboy!

Consumenten kunnen aan de hand van interactieve testjes de vele voordelen van een Floorify vloer zelf ontdekken, ook zijn er live plaatsingsdemo’s die onder andere tonen hoe de vloer geplaatst wordt.  Daarnaast krijgen consumenten de kans hun favoriete vloeren te zien én te voelen op groot oppervlak. 

En de belevingswinkels trekken aan!  We zien een exponentiële groei in de omzet door de consistente merkbeleving door te trekken in alle contactmomenten van de consument. 

Wij geloven dat ons store-in-store concept de perfecte aanvulling is op onze digitale strategie. Het is de meest performante manier om meer zichtbaarheid en beleving aan te bieden en dit consistent door te trekken in zowel de on- als offline beleving met ons merk.

 


language