Facebook pixel

THIS WAS BATIBOUW 2022

 
 

We wilden onze mooie collectie rigide vinyl vloeren zo optimaal mogelijk presenteren en lieten niets aan het toeval over om op zoveel mogelijk bezoekers op onze stand te krijgen. Dat deden we aan de hand van grote gevarieerde oppervlaktes vloer, inspiratieboxes, grote stalenborden, live installatiedemo’s, interactieve demosets, indrukwekkende smart displays, nieuwe brochures en het beste deskundige advies.

Het publiek werd uitvoerig geïnformeerd over de pluspunten van onze vloeren en kregen ook een eerste preview van onze pas gelanceerde nieuwigheden. Maar liefst 4 nieuwe houtlook vloeren, 4 innovatieve vloeren met levensecht design en een nooit eerder geziene natuurlijke en gedetailleerde oppervlaktetextuur. Ook de 2 nieuwe eigentijdse kleuren die toegevoegd werden aan onze tegelcollectie, een prachtige terrazzo of vintage blauwsteenlook, werden heel enthousiast ontvangen op de beurs.

De klanten zijn niet alleen nieuwsgierig maar ook erg enthousiast over wat ze te zien krijgen. Onze vloeren zijn mooi én makkelijk. Wij bieden een oplossing aan veelgevraagde vloereigenschappen zoals makkelijk te installeren, renovatievriendelijk, sterk, stil, warm, watervast en duurzaam! We kregen veel geïnteresseerde potentiële klanten over de vloer, waar we met veel enthousiasme ons product aan konden voorstellen. Voor ons was Batibouw dus zeker geslaagd!

language