Facebook pixel

Je kon Floorify niet missen op de VT Wonen & Design beurs!

 
 


Je kon Floorify dit najaar niet missen op de VT Wonen & Design beurs in Amsterdam. We stelden onze innovatieve nieuwigheden voor op een stand van maar liefst 84m² pure belevenis! Wij blikken terug op een fantastische beurs. Geweldig om na maanden voorbereiding alles tot leven te zien komen op onze Floorify stand.

Floorify was zoals elk jaar opnieuw present voor de VT Wonen & Design beurs in Amsterdam van 4 tot en met 9 oktober. Op onze stand van maar liefst 84m² pure belevenis stelden we onze rigide vinyl vloeren voor aan de hand van ruime inspiratie zones, grote stalenborden, interactieve demosets, een splinternieuwe smart display en nieuwe brochures. Ons enthousiaste team stond klaar om jullie floorifan te maken en het beste vloeradvies te geven. Gezelligheid troef!

Daarnaast kregen de beursbezoekers een preview van onze innovatieve nieuwigheden. Onze passie voor design en structuren kent namelijk geen grenzen. We stelden 4 nieuwe kleuren voor in onze lange planken collectie met nooit eerder geziene, natuurlijke oppervlaktetexturen geïnspireerd op de schoonheid van hout. Ook in onze collectie XL planken werden 4 nieuwe houtdesigns geïntroduceerd, gekenmerkt door elegante knopen, subtiele barsten en prachtige natuurlijke kleurschakeringen.

We had a blast en laten je graag mee nagenieten via onze aftermovie van de VT Wonen&Design beurs!

language