Facebook pixel

FLOORIFY OPENT SAMEN MET NTU UTRECHT EERSTE INSTORE BELEVINGSWINKEL

In de winkelruimte van NTU Utrecht, loyale Floorify partner sinds jaar en dag, opende de Belgische vloeren fabrikant begin augustus haar eerste Instore belevingswinkel. Een nieuw uniek winkelconcept van maar liefst 150 m² op een van de drukstbezochte woonboulevards van Nederland.

KLANTENBELEVING NAAR EEN HOGER NIVEAU

Floorify wil zo de klantenbeleving naar een hoger niveau tillen. Samen met partner NTU Utrecht zet het Belgische vloerenmerk hiermee hard in op een persoonlijke, lokale merkbeleving. Consumenten kunnen aan de hand van interactieve testjes de vele voordelen van een Floorify vloer zelf ontdekken. Verder kunnen ze hun favoriete vloeren zien én voelen op groot oppervlak en kunnen ze aan de hand van live plaatsingsdemo’s ondervinden hoe de vloer geplaatst wordt.

Met deze vernieuwende aanpak koppelt Floorify een sterke digitale strategie met fysieke winkelpunten waar persoonlijk advies op maat en beleving van de vloer centraal staan. Samen met de partners wordt een gepersonaliseerd concept uitgewerkt waarbij de klantenbeleving in hun winkel op een interactieve manier geüpgraded wordt.

Vind je verdeler!

language