Facebook pixel

VLOERTRENDS 2022

MET DEZE VLOEREN SCOOR JE!

Van ‘Terrazzo’ tot ‘houtlook’ tot ‘betonlook’: karaktervolle vloerstijlen, daar draait het om.

Ze zorgen voor een unieke sfeer in huis. Floorify vinyl vloeren zijn niet alleen mooi,  

maar ook zeer gemakkelijk in onderhoud!

De « Terrazzo » à « Sol aspect bois » en passant par « Sol aspect béton » : tous ces revêtements de sol ont du caractère.

Ils créent une atmosphère unique à la maison.

Ces sols en vinyle sont non seulement beaux, mais aussi très faciles à entretenir !  

1. TERRAZZO VINYL
 - VLEUGJE ITALIË -Wie aan Terrazzo denkt, denkt aan Italië, waar deze look zijn oorsprong kent. Onze Verona F023 – Kan het nog hipper? Deze vloer past helemaal bij de Terrazzo-trend van nu en blaast iedere kamer leven in. Naast het vleugje speelsheid is het ook erg handig dat je vloer minder snel vuil oogt door het gespikkelde patroon. Door de natuurlijke kleurnuance in de Terrazzo tegels, is deze vloer nauwelijks van een echte terrazzo vloer te onderscheiden.

Voor wie iets gewaagder wil gaan, is er de Terrazzo F024 met iets meer contrastkleuren.


2. Authentieke houtvloer: 

- niet meer te onderscheiden van echt! -Naast natuursteen staat ook hout bekend om zijn warme, levendige uitstraling. Onze vinyl planken onderscheiden zich door de authentieke geborstelde houtstructuur. Doordat de vinyl vloer als planken gelegd worden, is deze nauwelijks te onderscheiden van een klassieke parketvloer, terwijl hij wel watervast is. Daarnaast heeft deze klikvinyl subtiele groeven en een natuurlijke plankvariatie. Op zoek naar dat tikkeltje meer? Dan ben je ongetwijfeld helemaal weg van onze visgraat.

Visgraat ademt de sfeer van chique herenhuizen. Wij kozen afzonderlijke plankjes voor onze visgraat, het geeft je interieur net dat tikkeltje meer allure.


3. Betonlook vinyl- EEN GEMAK ÉN STRAK! -


Een betonlook vloer in huis? Een perfecte keuze als je fan bent van een rustig en strak interieur. Floorify vinyl tegels zijn kenmerkend door hun groot XL formaat. Bovendien bevatten ze zeer subtiele voegen. Dit is mogelijk omdat we spreken over klikvinyl. Het grote formaat en de subtiele voegen van deze vinyl tegels zorgen voor het betonlook effect in jouw ruimte. 


Méér dan een sterk design


Een karakteristieke vloer die er qua design echt uitspringt? Eigenlijk zijn ze alleen van echt hout en natuursteen te onderscheiden door het gebruiksgemak. Drankje gemorst? Een snelle poetsbeurt, en voilà: de vloer is weer schoon. En door de innovatieve toplaag met vlektechnologie (lang leve deze slimme uitvindingen) zijn alle Floorify vinyl vloeren vlekresistent. Je kunt dus gerust iets morsen, want niks laat sporen na.

Renovatievriendelijke vloer?

Het bestaat!


Wie een oude vloer wil renoveren, denkt al snel aan uitbreken en vernieuwen. Een flinke klus, maar niet met de klikvinyl van Floorify. Wist je dat het ook mogelijk is om de nieuwe vloer over de oude vloer te leggen? Floorify vloeren zijn heel dun (slechts 4,5 millimeter) en kunnen op zowat elke ondergrond worden geplaatst. Ja, óók op een bestaande tegelvloer. Dankzij het eenvoudige kliksysteem is renoveren zeer eenvoudig. Dag lelijke tegels, welkom droomvloer!

 

language