Facebook pixel

SNIJRESTEN RECYCLEREN MET FLOOREVIVE: EEN WIN-WIN VOOR JOU EN DE PLANEET!

 
Je snijresten recycleren is heel eenvoudig met Floorevive, het recyclingprogramma van Floorify. Heb je na het plaatsen van je vinylvloer snijresten over? Gooi ze niet weg! Breng ze gewoon terug naar je Floorevive winkelpunt. Wij zullen je snijresten voor jou recycleren. Als dank voor je inzet voor de planeet, krijg je in ruil een gratis fles Conny onderhoudsproduct en planten we een  boom voor jou in Madagaskar!   Vind een Floorevive winkelpunt in je buurt   

   

4 REDENEN OM SNIJRESTEN TE RECYCLEREN MET FLOOREVIVE 

1

Een duurzame
oplossing  

Het  Floorevive recyclingprogramma zal je snijresten optimaal recycleren en verwerken tot nieuwe kunststofproducten, zoals pvc-buizen. Zo verklein je de afvalberg en draag je je steentje bij aan het milieu!

2

Byebye
containerparkstress  

Tenzij je op zaterdag graag gaat aanschuiven aan het containerpark gevolgd door de eeuwige zoektocht naar de juiste container, is Floorevive jouw redder in nood. Gewoon de snijresten van je vinylvloer terugbrengen naar je Floorevive winkelpunt en klaar!

3

Fles Conny
cadeau

In ruil voor je zak snijresten krijg je een handige fles Conny onderhoudsproduct. Want met de onderhoudsproducten van Floorify gaat je vinylvloer nog langer mee. Extra duurzaam?  Hoera!

4

1 zak snijresten
= 1 boom geplant

Voor elke zak snijresten die je binnenbrengt, plant Go Forest een boom in Madagaskar. Met Floorevive doe je dus meer voor de planeet dan louter recycleren!

HET FLOORIFY-BOS GROEIT DANKZIJ JULLIE


Door deel te nemen aan Floorevive, help je de planeet twee keer!  Je recycleert immers niet alleen snijresten, maar plant ook een boom in Madagaskar Elke boom krijgt bovendien 2 jaar garantie . Als een boom de eerste twee jaar van zijn leven niet overleeft, zal er een nieuwe worden geplant.

Floorify werkt namelijk samen met het Vlaamse Go Forest, een van de belangrijkste ecologische bedrijven in België. Sinds zijn oprichting in september 2020 plantte het bedrijf al ruim 130.000 bomen in 15 landen verspreid over de hele wereld.  

Het Floorify-bos bevindt zich in Madagaskar, waar Go Forest in samenwerking met de lokale bevolking een mangrovewoud aanplant.  Elke boom neemt jaarlijks tussen de 10 en 40 CO2 op en vertraagt zo de klimaatverandering. Daarnaast helpen de bomen de lokale bevolking door extra banen te creëren. Mooi initiatief, toch? 

 

 

 

Snijresten recycleren in 7 stappen

 
  1. Bestel een Floorevive bag in je Floorevive winkelpunt.

  2. Je ontvangt je Floorevive bag bij de levering van je Floorify vinylvloer.

  3. Verzamel de snijresten van je vinylvloer  in de Floorevive bag.

  4. Breng de gevulde zak binnen bij het Floorevive winkelpunt waar je je aankoop deed.

  5. Je ontvangt een  fles Floorify 'Conny’ onderhoudsproduct en een certificaat van Go Forest, die een boom voor jou zal planten in Madagaskar.

  6. Floorify haalt de snijresten op in het winkelpunt.

  7. Onze recyclage partner recycleert de snijresten. 


Vind een Floorevive winkelpunt 

 
 

OP ZOEK NAAR DE
VOLGENDE STAP ?

language