Facebook pixel

 JACKIE OO

Welkom bij Jackie oo, dé referentie voor de allerleukste kinderschoenen en zoveel meer. Een conceptstore, die met heel veel liefde uitgebaat wordt door Lore. 

Lores grote droom was een kinderwinkel opstarten. Zo gezegd, zo gedaan. Collecties samenstellen, nieuwe merken ontdekken, én een pand verbouwen. Spannend!  Voor Jackie oo wou Lore een betonlook vloer. Het uitbreken van haar bestaande vloer was geen evidentie dus ging ze op zoek naar een mooie vloer die makkelijk bovenop de bestaande oude tegels geplaatst konden worden. Zo kwam ze bij Floorify terecht.  

Gekozen vloer?

Jellyfish - F028

Waarom heb je gekozen voor Floorify in jouw winkel? 

De oude tegelvloer in het pand was echt aan vernieuwing toe, maar de tegelvloer uitbreken zag ik niet zitten. Dat betekende extra stof, breekwerken, maar ook extra kosten. Ik ging op zoek naar een mooie vloer die bovendien ook erg renovatievriendelijk was. We hebben hem zelf geplaatst en dat ging heel erg vlot. Jackie oo is een kinderwinkel waar schoenen en kleren verkocht worden, daarom zocht ik een vloer waar kindjes met hun blote voetjes comfortabel en zacht op kunnen lopen. Na wat zoeken kwam ik bij Floorify terecht.   

Waarom zou je Floorify aanraden aan andere personen met een winkel? 

Ik denk dat iedereen die een winkel heeft wel weet dat er snel iets op de grond kan vallen. Ik zocht dus een vloer die tegen een stootje kan. De betonlook vloer die ik nu heb is heel sterk en uiterst geschikt voor onze winkel.  De vinyl vloeren van Floorify hebben een lange levensduur, zijn recycleerbaar en kunnen opnieuw worden gebruikt op een andere locatie, zo draag ik mijn ecologische steentje bij.  Verder is onze betonlook vinyl vloer heel onderhoudsvriendelijk. Snel en makkelijk schoon te maken, zeer handig in de winkel waar heel veel volk over de vloer komt.   Ik zou het dus zeker aanraden als projectvloer

Wat is je ervaring met Floorify vloeren?

Ik win elke dag veel tijd in onderhoud, gewoon omdat de vloer zo makkelijk poetst en proper te houden is. De vloer is stevig, dus geen stress als iemand iets laat vallen in de winkel. De tegels sluiten heel mooi aan en hebben bijna onzichtbare voegen, dat zorgt voor een mooi strak geheel. 

Welke 4 kenmerken beschrijven Floorify het best?

Mooi, heel erg renovatievriendelijk, onderhoudsvriendelijk & duurzaam

Waarom kiezen voor Jellyfish – F028?

Ik wou geen standaard koude tegels in mijn winkel, ik wou een vloer die esthetisch mooi oogt. Ik was op zoek naar een natuurlijk ogende betonlook en die vond ik bij de Floorify referentie Jellyfish. De vloer is de perfecte mooie rustige warme basis voor mijn kinderwinkel.

language