Facebook pixel

FLOORIFAN: JESS DE GEEST

Jess woont samen met haar man en twee zoontjes in Middenbeemster. Jess is interieur styliste en is gepassioneerd door interieur. Haar eigen huis is ondergedompeld in de minimalistische ‘wabisabi’ stijl en straalt rust uit. Hun Japandi huis is ingetogen en o zo gezellig! 

Na een bezoekje aan Ten Dam Vloeren in Purmerend waren ze volledig overtuigd van Floorify en kozen ze voor hun leefruimte en keuken de betonlook vloer Jellyfish – F028.


Gekozen vloer:

Jellyfish - F028

Waarom heb je gekozen voor Floorify?

Wij zochten een vloer die een minimalistische en natuurlijke uitstraling moest geven aan ons interieur.  Maar we hebben ook 2 jonge kinderen die graag ravotten en knutselen, dus onze vloer moest ook wel tegen een stootje kunnen. Zo kwamen terecht bij Floorify. Het beste van 2 werelden: mooi, maar ook stevig en gebruiksvriendelijk.

Zou je Floorify aanraden en waarom?

Ik raad Floorify iedereen aan. De kwaliteit van de vloer is echt heel goed en we vinden de vloer ook gewoon ook heel erg mooi. Plus, onze vinyl betonlook vloer Jellyfish is makkelijk schoon te houden met water en een klein beetje schoonmaakproduct. Wij krijgen altijd heel veel complimenten over  onze vinyl vloer als mensen langskomen.

Hoe zou jij Floorify omschrijven in 1 zin?

Een warm, modern en kwalitatief merk die met je meedenkt en voor je klaar staan!

Wat zijn jouw ervaringen met Floorify vloeren?

Wij zijn er erg blij mee en werden goed geholpen. Ook heel fijn en handig dat je makkelijk en snel gratis vloerstaaltjes kan bestellen.   Zo kan je echt je tijd nemen en kan je kijken wat het beste past in jouw interieur.

Met welke 3 woorden zou je Floorify vloeren omschrijven?

Wat wij belangrijk vonden, de vloer is duurzaam.  Onze Jellyfish vloer is zwevend geplaatst, zonder lijm. Bovendien is de levensduur van de vloer erg lang en kan je je vloer mee verhuizen. 

Tijdloos, wij kozen de XL betonlook tegels. Het extra grote formaat maakt voegen bijna onzichtbaar en zorgt voor een naadloze oppervlakte waardoor je het bijna niet kan onderscheiden van echte beton. De vloer heeft een erg natuurlijk effect en zorgt voor een rustige basis in ons huis … De tegels kunnen makkelijk gecombineerd worden met andere interieurelementen.

Kwaliteit. Een must als keukenvloer: onze Jellyfish vloer is schok-en vlekbestendig. Zo hoeven we ons geen zorgen te maken over een keukenongelukje. Ook als je water morst,  is dit geen probleem en krijg je geen vuile vlekken want onze vloer is waterbestendig. Verder is het zalig lopen op de vloer, want die voelt warm en zacht aan. 

Vanwaar de keuze voor de F028 – Jellyfish?

We wilden graag een natuurlijke look qua vloer en beton zelf was geen optie. Toen zagen we de grote vinyl tegels van Floorify en vonden we de warme betonlook kleur van Jellyfish de mooiste optie voor ons Japandi huis.

Wil je ook eens een Floorify vloer voelen en zien? Vind hier je dichtstbijzijnde dealer! 

language