Facebook pixel

FLOORIFY IS FIERE PARTNER VAN HET SUNDAE HUIS!

Het team van home & lifestyleplatform Sundae ging onlangs van start met hun eerste verbouwtraject. Gedurende 8 maanden renoveren ze een pand in Roeselare en knappen ze dit op tot een aangename thuis voor de toekomstige bewoners. 

Het hele verbouwverhaal en alle handige tips en inspiratie die bij verbouwen te pas komen, delen ze met hun volgers op hun sociale media. 

Ben je van plan om binnenkort te verbouwen? En ben je nog op zoek naar inspiratie voor jouw renovatie of inrichting? Dan is het verbouwverhaal van Sundae zeker eentje om te volgen.

Sundae & Floorify

Voor hun verbouwverhaal ging het team van Sundae op zoek naar kwalitatieve en betrouwbare merken die hen doorheen dit avontuur willen adviseren en hen mee begeleiden naar een prachtig eindresultaat: de Sundae Friends. Enter Floorify. 

Vloeren kiezen is een belangrijk onderdeel bij de inrichting van een woning. Ze bepalen de hele sfeer in een ruimte! 

Benieuwd waarom zij Floorify kozen? En welke vloerkeuzes zij maakten?

“Op de website van Floorify bestelden we reeds enkele stalen van vloeren die ons passend leken voor in het huis. Zo stelden we meteen zelf vast hoe mooi de vloeren echt zijn én hoe goed de kwaliteit is! Je kan op de website altijd 3 gratis stalen bestellen om te zien welke kleur bij jouw interieur past. Super handig!”

Floorify belevingswinkel

“We willen met de vloeren in het Sundae Huis vooral voor een warme touch zorgen en de ziel van het oude pand er terug insteken. Maar natuurlijk is het ook van belang dat we praktische keuzes maken qua materialen. De vloeren van Floorify zijn ideaal, gezien het rigide vinylvloeren zijn die een warme uitstraling hebben. Hun aanbod is ook erg mooi van design, erg praktisch te plaatsen met kliksysteem én gemakkelijk in onderhoud.” 

Om de vloeren maximaal te kunnen zien en voelen, ging team Sundae langs bij één van de Floorify verdelers

  Verona F023

“Ook voor de keukenvloer en bijkeuken waren we op zoek naar wat speelsheid. In voorgaande blogs lieten we al vallen dat we verzot zijn op de Verona met een terrazzo look! Deze vinyl tegels zijn heel fris en de leuke pastel kleurtjes zijn ook gemakkelijk te combineren met andere kleuren. Deze vloer zal volgens ons zeer mooi passen in de keuken en bijkeuken, maar ook in de dressing en badkamer boven willen we dus deze speelse sfeer creëren. Door dezelfde materialen en kleuren terug te laten keren in de verschillende kamers, creëren we eenheid en rust in het huis!”

Let's talk floors!

Anago F319 & Apple Crumble F055

“We vielen meteen als een blok voor een visgraat vloer genaamd 'Anago' ! Deze mooie vloerbekleding zal volgens ons perfect zijn in de zithoek en eetplaats om een warme sfeer te creëren. Visgraatvloeren zijn erg populair, maar vaak ook erg duur. Met de Anago -of de andere varianten die er zijn- krijg je een zeer mooi alternatief in vinyl mét voelbare houtstructuur. Ook erg gemakkelijk in plaatsing én terug vlek- en waterbestendig. Met deze look creëer je instant gezelligheid!

In de slaapkamervloer en slaaphal voorzien we de vinyl planken -terug met houtstructuur- in de kleur 'Apple Crumble', mét passende plinten zoals in de gehele woning.”


Benieuwd naar meer? Stay tuned!  

 
 
language