Facebook pixel

PROJECT IN DE KIJKER: VISGRAATVLOER BIJ INTERIEURKABINET

Interieurkabinet is een fullservicebouwteam voor high-end renovaties, waarbij de kwaliteit, financiën en tijd van particulieren, met een mooie woonwens gerespecteerd wordt.   Ze zijn gevestigd in een prachtig Mechels pand, op de site Loretteklooster. Hun ‘interieurkabinet’ is  een fijne ontmoetingsplek voor klanten en een inspirerende werkplek voor het verbouw-en ontwerpteam. Waar de Floorify houtlook vloer de puntjes op de “i” zet. Aan het woord, interieurarchitect Maarten


Gekozen vloer?

UNI - F301

Hoe heb je Floorify leren kennen?

We kwamen voor de eerste keer in aanraking met de Floorify rigide vinyl vloeren bij één van onze vaste leveranciers, namelijk Martens hout. Een bijkomend bezoek aan de stand op Batibouw heeft ons overtuigd. Voor ons eerste Floorify project gingen we aan de slag met de Floorify vinyl tegel ‘Terrazzo’ als badkamervloer. 


Hebben jullie getwijfeld over andere vloeren?

We hebben niet lang getwijfeld. Nadat de visgraatvloeren uitkwamen was de keuze voor Floorify snel gemaakt. De collectie is niet te onderscheiden van echte parket en heeft die natuurlijke houtlook. Met als grote voordeel dat jullie Floorify vloeren, in tegenstelling tot parket, heel erg onderhoudsvriendelijk en makkelijk te poetsen zijn. De zaakvoerders van Interieurkabinet, Heidi en Benoit, hebben een Deense dog die soms meekomt naar kantoor. Die maakt het soms nog vuiler dan de collega’s. 😉 Hierdoor was onze keuze vrij snel gemaakt.

 

Wat is de doorslaggevend bij de keuze voor een Floorify UNI vloer ?

  1. Het gemak van deze visgraat afwerking. Er komt hier wel wat volk over de vloer, dus het is belangrijk dat je kantoor steeds netjes oogt. Wij vinden de vloer zeer onderhouds- en poetsvriendelijk. Bij echt parket zou het onderhoud veel meer tijd in beslag nemen. Verder is het ook een stille, comfortabele vloer, ideaal voor ons kantoor waar verschillende mensen samen werken. Verder was het een leuke extra dat we de vloer zelf konden plaatsen: de opbouw gebeurt met aparte plankjes die je snel en eenvoudig in elkaar klikt. 
  2. Het design was doorslaggevend, de Floorify Uni paste perfect in ons interieur. Een prachtige visgraatvloer look, warm van kleur met natuurlijke plankvariatie. Met als kers op de taart een natuurgetrouwe  geborstelde structuur en matte afwerking. Met visgraat ga je voor een tijdloze eyecatcher, het geeft ons interieur dat tikkeltje extra.
  3. Doordat we zelf de Floorify Uni visgraatvloer als vloerafwerking in ons kantoor hebben gekozen, kunnen we het effect tonen aan onze klanten. De ideale showroom dus, leuk en efficiënt 😉.


Zou je Floorify aanraden?

Zeker bij renovatieprojecten raden wij Floorify heel vaak aan. Dat wij zelf een Floorify vloer hebben gekozen, is de beste publiciteit.

Meer info: interieurkabinet.be

Heb je ook een leuk project in de kijker? Stuur dan een mailtje naar  marketing@floorify.com


language