Facebook pixel

PROJECT IN DE KIJKER: CO-WORKING SPACE

Welkom bij Ivy Office in Hilversum! 

Een bijzonder flexwerkplek concept waarbij je jezelf omringt met een prachtig interieur design & specialty koffie.  Zij verlenen de service van een kalme omgeving door gebruik te maken van stilte, natuurlijke tinten en razendsnel internet. 

Gekozen vloer?

F030 - Pebble BeachMarcella en Jella, de eigenaressen van Ivy Office zijn heel erg trots op hun zaak.  En terecht. Deze co-working space heeft een heel mooi rustgevend, trendy en inspirerend interieur. Ideaal om rustig te werken, als eventlocatie, of om gewoon lekker een koffietje te komen drinken. 

Graag hadden ze een gietvloer in Ivy Office, maar dat bleek niet mogelijk op deze locatie. Ze gingen op zoek naar mooie vinyl vloeren met betonlook en kwam zo bij Floorify terecht. 

Erg ver moesten ze niet gaan om de vloer te kiezen, want Het Parkethuis, één van de Floorify verdelers,  is iets verderop in de straat. Ze waren onmiddellijk verkocht toen ze de PVC vloer met betonlook tegels Pebble Beach (F030) zagen. 


We vroegen aan Marcella en Jella naar de grootste doorslaggevers bij de keuze van een Floorify betonlook vloer. 

  • Het design was doorslaggevend, de Floorify Pebble Beach paste perfect bij de rest van het interieur. Wij waren echt wel op zoek naar een mooie betonlook PVC vloer. 

  • Er komt veel volk over de vloer bij Ivy Office. Belangrijk was dus dat de vloer die we kozen stevig was en tegen een stootje kan.  

  • Verder willen wij de mensen in een kalme omgeving laten werken. We hebben erop gelet dat de vloer die we kozen geluiddempend en stil was. Geen probleem met Floorify! 


Heel erg tevreden met hun Floorify PVC vloer, die echt die betonlook tegels heeft waar ze naar op zoek waren. Deze past perfect binnen het interieur van Ivy Office en is de ideale projectvloer.

Heel vaak krijgen ze enthousiaste reacties op hun Floorify vloer of komen er bezoekers binnen die vragen stellen over de vloer. ‘Wij raden Floorify telkens met veel plezier aan'.

Meer info: Co-working space in Hilversum (ivyoffice.nl)

Heb je ook een leuk project in de kijker? Stuur dan een mailtje naar jolien@floorify.com

language